Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Gabriel Drăgușanu, povestea de viață specială care i-a lăsat mască pe chefi: „De ce ai venit?”

Gabriel Drăgușanu, concurentul cu o poveste de viață specială, i-a cucerit pe cei trei chefi cu preparatul său reinventat în ediția 2 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2022. Hai să vezi care este motivul pentru care jurații show-ului culinar au rămas fără cuvinte în timpul jurizării concurentului.

colaj foto cu gabriel dragusanu si juratii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul i-a impresionat pe jurații Chefi la cuțite cu povestea lui de viață | Antena 1

Gabriel Drăgușanu are 36 de ani, vine din Germania și este de meserie bucătar, însă povestea lui de viață este una de-a dreptul impresionantă. Acesta s-a născut în Târgoviște, părinții săi locuiesc în Roman, iar el are domiciliul în Ilfov de când s-a căsătorit.

„Am un copil care s-a născut în Italia, iar celălalt în Germania. (...) E complicat, dar locuiesc în Germania acum”, a spus concurentul.

Gabriel Drăgușanu a venit în sezonul 10 Chefi la cuțite pentru a le găti celor trei jurați un preparat neașteptat. Acesta a intrat încrezător în bucătăria show-ului culinar cu o rețetă deosebită: salată orientală cu caracatiță.

Citește și: Premiera Chefi la cuțite sezonul 10, lider detașat de audiență. Antena 1, lider de piață, la nivelul întregii zile

„Este o rețetă foarte originală, o rețetă a mea, o combinație între România, Italia, Germania și Grecia. (...) Îmi doresc din tot sufletul să trec mai departe, măcar în etapa battle-urile să simt cum e experiența. Vreau neapărat să ajung într-o echipă, știu că o să fiu concediat, o să îmi pierd locul de muncă, dar nu-i problemă pentru că experiența asta o trăiești o singură dată în viață.”, a mărturisit el.

Gabriel Drăgușanu i-a luat prin surprindere pe cei trei chefi cu povestea lui de viață în ediția 2 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2022

Nici bine nu a intrat în platoul sezonului 10 Chefi la cuțite că jurații i-au pus câteva întrebări. Chef Florin Dumitrescu și-a dorit să afle care este motivul pentru care concurentul a vizitat atât de multe țări.

„Cu munca, sunt bucătar din 2005”, a spus el.

Gabriel Drăgușanu și-a „deschis sufletul” în fața chefilor și le-a povestit detalii neașteptate din viața sa. Cei trei jurați au rămas mască la aflarea veștii că bărbatul a fost dealer de droguri în Italia.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Maria Florina Stan este cea mai înfocată fană a lui Cătălin Scărlătescu. De ce îl admiră

„La 18 ani mi-am început aventura de bucătar, în străinătate. Din 2004 până în 2012 am stat în Italia. Toată activitatea mea a fost în bucătărie și pizzerie. (...) Am avut un anturaj destul de rău, eram un dealer de droguri. Am intrat în anturajul greșit... Îmi cumpăram haine, nu aveam unde se le spăl, aruncam hainele murdare și îmi cumpăram altele, să vedeți ce mentalitate aveam atunci. În ziua de azi nu aș mai face asta niciodată. (...) Totul s-a schimbat atunci când banii mei câștigat au început să se ducă pe droguri. Îmi vindeam mie drogurile. Am făcut chestia asta aproape 6 luni”, a povestit concurentul vizibil afectat de perioada respectivă.

„Am dispărut pur și simplu, am plecat la fratele meu. Dacă opream mașina în fața casei, eu acum nu vă mai vorbeam. Mi-au sărit toate drogurile din cap în noaptea în care am văzut poliția în fața casei. Cel mai urât capitol din viața mea.”, a mai adăugat ea.

Gabriel Drăgușanu i-a impresionat pe jurații, motiv pentru care a obținut trei cuțite din partea acestora. Concurentul și-a stăpânit cu greu emoțiile și lacrimile când a văzut decizia juraților.

„Deci nu pot să cred! Nu pot să cred că sunt aici cu trei cuțite în față. Vă mulțumesc!”, a spus el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Cum s-au descurcat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la jocul d... Chefi la cuțite, din nou lider incontestabil de audiență. Aseară, la Antena 1, Chef Florin Dumitrescu a câștigat a doua ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x