Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă la ultimul battle. Ce au făcut Bontea și Dumitrescu

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Cătălin Sărlătescu a folosit o amuletă năucitoare și a dat o sarcină neașteptată pentru Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite alături de Gina Pistol Galerie
În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Cătălin Sărlătescu a folosit o amuletă năucitoare și a dat o sarcină neașteptată pentru Sorin Bontea și Florin Dumitrescu | Antena 1

Ediția 36 a început în forță pentru cei 12 concurenți rămași în competiție, dar și pentru cei trei chefi. De data aceasta, Gina Pistol a anunțat că fiecare echipă trebuie să gătească un signature dish al chef-ului care îi reprezintă. Dându-și seama că mai are o amuletă înainte de semifinală și că aceasta este ultima șansă s-o poată folosi, Cătălin Scărlătescu a ales să își folosească avantajul și i-a pus la treabă pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă năucitoare în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 14 iunie 2023. Ce au fost puși să facă Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a dezvăluit că, la acest ultim battle, fiecare echipă va pregăti un signature dish al chef-ului care reprezintă echipa.

„O să fie greu”, a zis Mihaela Zahariea, atunci când și-a amintit prin ce eforturi a trecut ca să ajungă aici, la un pas de semifinală.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite, chiar înainte de eliminare. Ce reacție a avut după ce a fost salvat

A fost și cazul Monicăi și al lui Iustin, alți concurenți care au continuat să muncească zi și seară, deși au avut filmări la Chefi la cuțite în fiecare zi.

„Am o ultimă amuletă: Poți lua cei doi chefi să lucreze pentru tine și echipa ta timp de 30 de minute dintr-o probă”, a fost vestea dată de Cătălin Scărlătescu, fericit că mai are un avantaj în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

„Astăzi este ziua de signature dish, este ziua de farfurii frumoase. Astăzi ar trebui, normal, teoretic, ca Bontea și Dumitrescu să își aducă un aport foarte, foarte mare în farfuria mea. E ultima probă și mi-aș dori să încheiem în nota asta de 4”, a zis apoi Scărlătescu la testimoniale, după ce a anunțat amuleta.

„Nu știu dacă mă ia în prima parte sau în a doua parte, dar asta înseamnă să fiți atenți”, a zis Bontea echipei sale, încercând să dea sfaturi utile.

Citește și: Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea au ajuns la perfuzii. Nina Hariton a spus prin ce dramă trece

„E foarte panicant faptul că astăzi se va folosi amuleta de către chef Cătălin Scărlătescu, dar șanse sunt să câștigăm”, a fost de părere Constantin Onuț.

După ce au fost în cămară, chefii și concurenții au decis ce preparate vor pregăti, iar Cătălin Scărlătescu i-a luat pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu deoparte, ca să le explice ce trebuie să gătească ei pentru echipa neagră, în ultimul battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Gina Pistol a dat o veste neașteptată, chiar înainte de ultimul battle. Ce a zis despre ... Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Ce echipă a câștigat ultimul battle și a intrat direct în semifinală. Ce verdict a adus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x