Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea au ajuns la perfuzii. Nina Hariton a spus prin ce dramă trece

Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la perfuzii în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. Iată ce dezvăluiri a făcut Nina Hariton despre drama prin care trece, dar și ce probă a anunțat Gina Pistol.

colaj foto cu gina pistol, luna morgqaciova si mihaela zahariea la perfuzii, poza cu florin dumitrescu si poza cu nina hariton la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Nina Hariton a făcut o dezvăluire neașteptată în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023 a început cu o veste dificilă pentru chef Florin Dumitrescu. Două concurentele de la el din echipă au ajuns pe perfuzii din mai multe cauze.

Oboseala și-a pus amprenta asupra Mihaelei Zahariea, în timp ce răceala a afectat-o foarte tare pe Luna Morgaciova. Acestea au fost filmate în culisele show-ului culinar în timp ce erau ajutate de medici.

„Deci astăzi gătim în doi?”, a întrebat juratul.

„Luna a fost partenerul meu în emisiunea asta. Adică din toate punctele de vedere și nu putea să lipsească de la perfuzii.”, a mărturisit Mihaela Zahariea.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată. La ce gest uluitor a apelat chef Cătălin Scărlătescu

„Sunt aici, sunt încă în picioare. Să continuăm!”, a fost replica Lunei Morgaciova.

Deși starea lor de sănătate nu este tocmai bună, competiția nu se oprește aici. Gina Pistol a pășit în platoul show-ului culinar cu o vestea neașteptată despre probă.

Nina Hariton a făcut dezvăluiri emoționante, după ce Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea au ajuns e perfuzii în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023

Înainte de battle, Nina Hariton a făcut dezvăluiri emoționante despre drama prin care trece. Concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea a vorbit, fără perdea, despre viața personală în ediția 35 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 13 iunie 2023.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Ce a pus-o Sorin Bontea pe Nina Hariton să facă, după ce a dat o nouă amuletă. Au ieșit scântei

„De fiecare dată, chiar și când intru la duel, mă gândesc la familia mea și vreau să-i fac mândri de mine. Vreau să fie o mândrie că au crescut copii muncitori și cuminți. (...) Tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer la stomac și pentru că era foarte greu cu medicina în Republica Moldova am decis să-l iau în Franța. Să-l tratăm acolo. Eu am prins curajul să vin în emisiune, iar pe el să-l las în grija soțului meu. M-a ajutat și sora mea, acum s-a dus și mama mea acasă.”, a mărturisit cu lacrimi în ochi Nina Hariton.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Ce mesaj a transmis Amalia Mihart (Esa), după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut... Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Ce probă a anunțat Gina Pistol. De ce l-a fugărit Florin Dumitrescu pe Cătălin Scărlătes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x