Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite, chiar înainte de eliminare. Ce reacție a avut după ce a fost salvat

În episodul 35 al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Ștefan Nistor a obținut cel mai mic punctaj la proba de duel și asta i-a adus eliminarea. Ce mesaj a transmis tânărul înainte de această experiență, dar și ce reacție a avut după ce l-a salvat Scărlătescu.

colaj foto cu stefan nistor la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Ștefan Nistor a fost salvat de la eliminare în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Înainte de ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Ștefan Nistor a publicat pe contul său un mesaj. Nu avea să știe atunci că urmează să fie eliminat după duel, dar salvat de Scărlătescu cu o amuletă. Apoi, după această situație, concurentul a făcut o dezvăluire la care fanii au reacționat imediat.

Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor, înainte de-a fi eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11. Ce reacție a avut după ce a fost eliminat și apoi salvat de amuleta lui Scărlătescu

În ediția de luni, Ștefan Nistor a reușit să se salveze cu 8 puncte, în timp ce Amalia Mihart (Esa) a luat 6 puncte, cel mai mic punctaj din ediția 34 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Așadar, concurenta a fost eliminată din concurs, iar Ștefan Nistor a putut să răsufle ușurat, fiindcă a rămas în competiție. Iată mai jos ce mesaj a transmis atunci pe Instagram:

„Pentru prima oara am simtit cum mi-a trecut glontul pe la ureche.. 🫣groaznic sa stai in fata chefilor si sa astepti verdictul stiind ca nu ai facut o farfurie buna, sa speram ca aceasta experienta nu se va mai repeta”, a scris concurentul.

Citește și: Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a filmat alături de iubita lui. Cum arată tânăra pe care a cerut-o în căsătorie

Ghinionul nu avea însă să îl părăsească, fiindcă în ediția următoare echipa sa a intrat la duel și el a obținut cel mai mic punctaj la proba individuală. Pentru desertul său cu ciocolată și tapioca, el a obținut 9 puncte și și-a dat seama că este eliminat.

Cătălin Scărlătescu însă a ales să își folosească amuleta salvatoare și i-a dat astfel încă o șansă lui Ștefan Nistor, la Chefi la cuțite sezonul 11.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Chef a venit, m-a întrebat ce-am făcut. Nu știam ce să îi răspund, efectiv m-am blocat. Rămâi fără cuvinte. Tot visul meu, tot ce am construit, toate așteptările...Am căzut. Din păcate plec acasă. Uite că tapioca nu mi-a ieșit. M-am dezamăgit pe mine, l-am dezamăgit pe chef.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Constantin Onuț, reacție complet neașteptată când și-a aflat nota. Ce a urmat: „De ce râzi?!”

„Ia-o, e a ta. Să nu crezi că ești singur pe drum, ești al nostru, aici. Ai muncit destul pentru echipa asta, o meriți”, a fost replica dată de Cătălin, dându-i amuleta.

„Mi-a zis că merit amuleta asta. Simți în momentul ăla că ți se dă o șansă, că omul ăsta are încredere în mine”, a fost replica tânărului.

Iată mai jos și ce a transmis după ce a fost salvat: „Din pacate nu imi pot explica nici in prezent ce s-a intamplat aseara,chiar eram foarte sigur pe farfuria mea dar din pacate asa a fost sa fie🫣 Imi pare rau ca mi-am dezamagit echipa si persoanele care ma sustin ☹️ Multumesc din suflet @chef_catalin_scarlatescu pentru incredearea acordata si pentru ca ti-ai folosit poate cea mai importanta amuleta pe mine ! 🙏🏼
Diseara promit sa imi iau revansa ! Ne vedem de la 20:30 pentru ultimul battle din acest sezon”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Ștefan Nistor a fost salvat de la eliminare de chef Cătălin Scărlătescu. Ce punctaj a ob... Seară decisivă la Chefi la cuțite: urmează ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor! Emsiunea a fost lider de piață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x