Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Ce echipă a câștigat ultimul battle și a intrat direct în semifinală. Ce verdict a adus banda

După degustare, banda a adus verdictul pe care toți îl așteptau cu sufletul la gură. Echipa care a câștigat battle-ul a intrat în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11. Ce echipe au intrat la duel, în ediția 36, din data de 14 iunie 2023.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite cu o farfurie gri pe bandă Galerie
După degustare, banda a adus verdictul pe care toți îl așteptau cu sufletul la gură. Echipa care a câștigat battle-ul a intrat în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Cele trei echipe s-au întâlnit în bucătărie pentru ultimul battle. După ce au făcut degustarea, jurații au votat și banda a adus verdictul. Echipa care a câștigat proba de gătit a intrat direct în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11. Descoperă cine a intrat la duel, în ediția din 14 iunie 2023.

Ce echipă a câștigat ultimul battle și a intrat direct în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, în ediția 36 din 14 iunie 2023. Cine a intrat la duel

De data aceasta, ultimul battle a adus o temă de signature dish, așa că fiecare chef a decis ce rețetă specială va găti echipa sa.

Echipa roșie a lui Sorin Bontea a decis să pregătească un file de cod negru, în timp ce echipa gri și cea neagră au mizat pe un desert. Când cronometrul a pornit, toată lumea s-a apucat rapid de gătit, știind că va veni momentul în care Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor fi nevoiți să se alăture echipei negre, pentru a găti conform amuletei lui Scărlătescu.

Citește și: Constantin Onuț, reacție complet neașteptată când și-a aflat nota. Ce a urmat: „De ce râzi?!”

La minutul 35 a intrat în aplicare amuleta, așa că fiecare dintre chefii rivali a primit câte o sarcină. Scărlătescu a avut grijă să supravegheze totul cu multă atenție, pentru a se asigura că totul merge așa cum își dorește.

„A plecat banda și îmi venea să plâng, știind că e ultimul battle”, a zis George Popescu, atunci când farfuriile au fost trimise la degustare.

Sportivele din echipa feminină de catchball au degustat atent fiecare farfurie și au încercat să puncteze nu doar aspectul, ci și gustul, combinația de arome și complexitatea rețetei. Fiecare a încercat să decidă ce preparat le-a plăcut cel mai mult.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite, chiar înainte de eliminare. Ce reacție a avut după ce a fost salvat

„A plecat banda! Ultima oară sezonul ăsta!”, a zis Florin Dumitrescu, atunci când banda a început să meargă, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Prima farfurie care a intrat în bucătărie a fost de culoare roșie, spre marea bucurie a lui Bontea, însă scorul a fost apoi destul de strâns.

„Știm că banda merge împotriva emoțiilor noastre, așteptam să vedem ce se întâmplă. Nu știam ce să cred”, a zis George Popescu, la testimoniale.

„E strânsă rău astăzi”, a zis Dumitrescu.

„Nu mai am piele pe buze, atât m-am mușcat”, a zis Matthew din echipa roșie, de emoție, în așteptarea verdictului.

Surpriza a fost mare atunci când banda a adus verdictul: echipa roșie a câștigat ultimul battle și s-a calificat direct în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

„Plâng de fericire”, a recunoscut Monica lui Constantin Onuț, care i-a văzut lacrimile.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă la ultimul battle. Ce au făcut Bontea și Dumitre... Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. George Borșaru, Luna Morgaciova și George Popescu au fost eliminați înainte de semifinal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x