Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Constantin Onuț, reacție complet neașteptată când și-a aflat nota. Ce a urmat: „De ce râzi?!”

Constantin Onuț a avut o reacție complet neașteptată când și-a aflat nota din ediția 35 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. Iată cât a obținut farfuria lui.

colaj foto cu constantin onut si poza cu chefii la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Concurentul a avut o reacție ce i-a amuzat pe chefi, în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

În ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023 două echipe au intrat la proba individuală. Concurenții lui chef Sorin Bontea și ai lui chef Cătălin Scărlătescu au luptat cu toate „armele” pentru a rămâne în competiție.

Proba a fost una foarte dificilă la duel deoarece puțini sunt specializați pe desert. Astfel, aceștia au primit sarcina de a realiza un preparat cu ciocolată și un ingredient surpriză. La degustare, chefii au avut parte de farfurii spectaculoase.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Stelian Nistor și Adriana Stănescu au fost eliminați. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului

Odată ajunși în fața juraților și a Ginei Pistol, concurenții au început să resimtă emoțiile la cote maxime. Fiecare participant a așteptat cu nerăbdare să vadă dacă a mai făcut un pas spre semifinala show-ului culinar.

Printre primii care au revenit în bucătărie au fost Nina Hariton și Paul Tudosescu. Printre cei care vor merge mai departe în concurs se numără și Constantin Onuț. Concurentul a avut o reacție complet uluitoare când și-a anunțat nota.

Ce s-a întâmplat pe platoul de filmare, după ce Constantin Onuț și-a aflat nota în ediția 35 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023

Prezentatoarea TV l-a anunțat pe concurent că preparatul său a fost recunoscut de către chefi la degustare. Constantin Onuț nu s-a putut abține și a început să râdă, fapt care a atras atenția tuturor.

„De ce râzi, ce e cu tine?! Care e problema, ce e amuzant?!”, l-a întrebat chef Florin Dumitrescu.

„E amuzant puțin. Îmi pare rău, nu am vrut să fac asta! Știu că nu sunt cel mai bun pe deserturi. Scuze, nu sunt patiser, sunt bucătar”, a adăugat Constantin Onuț.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă periculoasă. Ce probă au primit concurenții la battle

Gina Pistol a intervenit și ea cu o replică neașteptată: „Și atunci de ce ai luat 15 puncte Constantin? Ai fi luat și 30 dacă se putea!”.

Concurentul nu s-a așteptat nici măcar o secundă să ia punctaj maxim cu desertul său.

„Wow! Mulțumesc! Nu mă așteptam, sincer. Nici mie nu îmi vine să cred că pot să fac chestii de astea”, a zis el.

Replica lui i-a amuzat pe chefi: „Ai băut apă după Amalia!”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Banda a adus verdictul mult așteptat. Ce echipe au intrat la duel: „Ne era jenă!”... Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Ștefan Nistor a fost salvat de la eliminare de chef Cătălin Scărlătescu. Ce punctaj a ob...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x