Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Gina Pistol a dat o veste neașteptată, chiar înainte de ultimul battle. Ce a zis despre semifinală

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a dat o veste neașteptată concurenților, chiar înainte de semifinală. Îndrăgita prezentatoare a purtat o creație a Lunei Morgaciova.

Colaj cu Gina Pistol, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și concurenții în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a dat o veste neașteptată concurenților, chiar înainte de semifinală | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a descoperi ce probă de gătit a pregătit Gina Pistol, înainte de semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Când a intrat în platou, îndrăgita prezentatoare i-a uimit pe mulți cu ținuta aleasă. Aceasta a purtat o creație a Lunei Morgaciova.

„M-a lăsat efectiv fără cuvinte. Nu a fost un moment gândit, nu a fost. Dacă vreți să credeți. Nu am cum să vă conving în vreun fel”, a zis Luna Morgaciova la testimoniale, emoționată de faptul că Gina a purtat o rochie ce poartă semnătura ei.

Gina Pistol a dat o veste neașteptată, chiar înainte de ultimul battle. Ce probă de gătit au primit concurenții în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 14 iunie 2023

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

„Am zis că astăzi o să fiu o zână bună, să vă port noroc. Este ultima confruntare din acest sezon. Zici că am pocnit din degete și s-a terminat. Dragii mei, mai avem puțin până la finală, dar încă mai aveți mulți concurenți față de cât ar trebui să intre în semifinală, adică 9”, a fost vestea neaștpetată data de Gina Pistol, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea au ajuns la perfuzii. Nina Hariton a spus prin ce dramă trece

„E măcel”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu, atunci când a realizat că în platou sunt 12 concurneți, dar doar 9 locuri pentru semifinală.

„Cine va câștiga această confruntare va avea toată echipa în semifinală. Așa că trebuie să vedem cine va primi ultima lovitură la cuțite. Este ultima șansă să vă folosiți ultimele amulete, dacă mai sunt. Este ultima șansă să reprezentați o culoare, căci de mâine o să fiți îmbrăcați la fel, fiecare va găti pentru el. Nimeni nu va mai găti pentru echipă. Important este că ați ajuns aici și indiferent ce se întâmplă astăzi, toată lumea poate pleca cu fruntea foarte sus”, a mai completat Gina Pistol.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite, chiar înainte de eliminare. Ce reacție a avut după ce a fost salvat

„E greu, e foarte greu, sunt multe. Aș vrea să mă opresc, să dau shut down și să mă bucur de moment”, a zis Mihaela Zahariea cu lacrimi în ochi.

Și Monica Pușcoiu a fost cuprinsă de lacrimi atunci când a dezvăluit că gătea la Chefi la cuțite, apoi mergea acasă, dormea câteva ore și muncea la laboratorul ei.

Au fost aplauze pline de respect pentru concurenții care au făcut nopți albe, totul pentru a putea să fie la Chefi la cuțite sezonul 11.

Gina Pistol a anunțat că echipa feminină de catchball din România va face degustarea, iar fiecare echipă trebuie să pregătească un signature dish al chef-ului care îi reprezintă.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Seară decisivă la Chefi la cuțite: urmează ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor! Emsiunea a fost lider de piață... Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă la ultimul battle. Ce au făcut Bontea și Dumitre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x