Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Narcisa Birjaru l-a făcut pe Sorin Bontea să plângă cu reacția ei

Un moment cu adevărat special din ediția 7 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” a fost atunci când am putut s-o cunoaștem pe Narcisa Birjaru, o tânără în vârstă de 24 de ani care l-a făcut chiar și pe Sorin Bontea să plângă.

Narcisa Birjaru a făcut senzație la „Chefi la cuțite” sezonul 9

Antena 1

Tânăra este de meserie bucătar și lucrează la un stand up comedy. În timp ce pregătea rețeta sa de burger cu cartofi, Narcisa Birjaru a dezvăluit faptul că cel mai mult își dorește cuțitul de la Cătălin Scărlătescu, cel pe care îl admiră cel mai mult

Deși multă lume nu a crezut că va ajunge un bucătar priceput, aceasta a muncit mult, pentru a demonstra contrariul.

Narcisa Birjaru i-a impresionat pe chefi cu dezvăluirile sale, în ediția 7 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Prin participarea sa la „Chefi la cuțite”, concurenta dorește să demonstreze că se pricepe din plin la gătit.

„Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, a dezvăluit concurenta cu lacrimi în ochi.

Extrem de emotivă, tânăra a dezvăluit faptul că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 9, ca să arate tuturor ce poate și că este un bucătar priceput.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Răzvan Babană s-a întors cu o surpriză uriașă pentru chefi

Chiar dacă emoțiile au fost mari, Narcisa Birjaru și-a adunat toate forțele și a încercat să facă un burger cu totul și cu totul special.

 Narcisa Birjaru gătind la „Chefi la cuțite”

Narcisa Birjaru în ediția 7 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Banda a mers și cei trei jurați au degustat atent mâncare pregătită de concurentă și la masă celor trei s-a născut o adevărată controversă!

Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Eugenia Pop Lee i-a uluit pe chefi. Cum a ajuns vedetă în Coreea, dintr-o pură întâmplare

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Ușile s-au deschis și Narcisa Birjaru a povestit celor trei chefi cum a ajuns de la spălat de vase să fie chiar bucătar. Măritată de la 14 ani, frumoasa concurentă i-a amuzat pe jurați, i-a uluit cu dezvăluirile sale și apoi a așteptat verdictul. Când a văzut că a primit trei cuțite, aceasta a izbucnit în lacrimi.

„Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet. Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine. Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc. Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei. Mi-ați dat cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta. Mulțumesc foarte mult, chefi”, a mărturisit concurenta cu lacrimi în ochi, atunci când a văzut verdictul.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 7 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri