Concurenta a stat de vorbă cu Gina Pistol și astfel am putut afla faptul că la vârsta de 25 de ani s-a căsătorit cu un bărbat corean, cu zece ani mai mare decât ea. Deși era logodită cu un neamț, aceasta a decis că își va găsi fericirea alături domnul Lee, pe care l-a cunoscut în Mangalia. Curajoasă, aceasta a făcut pasul cel mare și a plecat în Coreea, în ciuda imenselor diferențe de limbă și de cultură.
Eugenia Pop Lee, de la o simplă româncă la o vedetă în Coreea
Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Eugenia Pop Lee a decis să pregătească o rețetă „ca la soacra acasă”, adică o porție generoasă de Miyuk Gook, o supă de alge cu carne de vită, ce se poate face și cu fructe de mare.
Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Narcisa Birjaru l-a făcut pe Sorin Bontea să plângă cu reacția ei
În timp ce s-a apucat de gătit, aceasta a explicat faptul că preparatul este unul cu o semnificație aparte. În Coreea, la aniversarea unei persoane nu este servit tort, ci această rețetă inedită. Așadar vorbim despre o mâncare festivă.
„Am lăsat mamă, tată, tot. Mi-am luat soțul și am plecat în țara dimineților calme, așa cum este numită Coreea. A fost foarte greu, mai ales cu limba și că stăteam cu soacra. Ei se așteptau să mă dau după regulile lor de cum am ajuns”, a mărturisit concurenta.
Eugenia Pop Lee la „Chefi la cuțite”
Am aflat că la soacra sa acasă, gătitul trebuia să se facă cât mai repede posibil. Și fiindcă mama soțului său era severă, femeia a plecat după trei luni de căsnicie la o prietenă româncă, stabilită și ea în Coreea. S-a angajat la o fabrică de piese video și TV și astfel a reușit să învețe și limba coreeană.
Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Răzvan Babană s-a întors cu o surpriză uriașă pentru chefi
Eugenia Pop Lee a povestit că mereu reușea să iasă în evidență pentru că nu semăna localnicilor. Într-o seară, pe când se afla la un local cu prietena sa, un bărbat i-a propus să joace un rol într-o producție TV. Din 1997 și până când a revenit în România, concurenta a avut numeroase emisiuni televizate sau la radio.
Banda a mers și jurații au degustat extrem de atent preparatul doamnei, în ediția 7 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Nu mică le-a fost surprinderea atunci când au aflat detalii despre concurentă.
Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au dorit să afle cât mai multe detalii și, povestire după povestire, aceștia s-au distrat pe cinste.
Pentru preparatul său, Eugenia Pop Lee a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție.
Urmărește clipul video de mai sus din ediția 7 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.
Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1
La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.
În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.
Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.