Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Cine a câștigat primul battle din sezonul 11. Ce echipe au intrat la duel

Ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 15 mai 2023, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor echipa câștigătoare a primului battle. După o luptă crâncenă, joi jurați își trimit la duel concurenții.

colaj foto cu nelu cortea, poza cu concurentii de la chefi la cutite si poza cu o farfurie adusa pe banda Galerie
Concurenții de la America Express au decis cine a câștigat primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Primul battle din sezonul 11 Chefi la cuțite a venit cu o surpriză de proporții pentru cei trei chefi și o probă tensionată pentru concurenți. Presiunea și adrenalina și-au spus cuvântul în bucătărie, iar situațiile neașteptate și accidentările nu au întârziat să apară.

De asemenea, nervii au fost nelipsiți de pe platoul de filmare. Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au fost scoși din sărite de modul în care concurenții au gestionat timpul în prima probă a competiției.

Citește și: Cine este Dumitru Paul Tudosescu, cel care a devenit cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite sezonul 11

În cele din urmă, echipele au reușit să termine în timp util farfuriile pentru a le oferi degustătorilor. Foștii concurenți de la America Express au dat verdictul final în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 15 mai 2023.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au apărut pentru prima oară împreună, după finala America Express. Fanii au observat că cele două au rămas la fel de bune prietene și că arată într-o formă de zile mari.

Chef Sorin Bontea a câștigat primul battle din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023

Emoțiile au apărut în bucătărie după ce banda a început să meargă. Prima farfurie din sezonul 11 Chefi la cuțite a fost roșie, fapt pentru care echipa lui chef Sorin Bontea s-a bucurat extrem de tare.

Lupta a fost una aprigă între cei trei jurați, iar scorul a fost unul strâns. Banda s-a decis să le facă o surpriză concurenților în ultimul moment, aducând 3 farfurii roșii și desemnându-l câștigătorul primului battle pe chef Sorin Bontea.

„M-am eliberat de stres, nu mai puteam de nervi!”, a evidențiat juratul.

Citește și: Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat alături de fetița ei. Cum arată Kasia

Astfel, la primul duel au intrat echipa lui chef Florin Dumitrescu și echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

„A venit ca un uragan peste noi, ne-a răvășit pe toți! Am început să dârdâim!”, a zis Dumitru Paul Tudosescu, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, după verdictul benzii.

Nelu Cortea, frapat de un detaliu din farfurie în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023

Nelu Cortea a fost frapat de un detaliu din farfuria echipei lui chef Florin Dumitrescu. Fostul concurent de la America Express a evidențiat că nu-i plac florile decorative pe care concurenții le-au pus lângă preparat.

„Ce nu mi-a plăcut? Nu înțeleg de ce toți pun flori. Ce aveți cu florile în farfurii, ce e, câmpie?”, a fost replica tăioasă a actorului.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Ce detaliu l-a înfuriat pe Sorin Bontea. Ce a făcut Constantin Onuț: „Băi, Constantine!”... Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Chefii au făcut degustarea preparatelor de la duel și au rămas fără cuvinte. Ce au descope...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x