Antena Căutare

Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 11. Ei au primit tunica gri

Chef Florin Dumitrescu a ales concurenții care vor face parte din echipa sa în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. În ediția din 10 mai 2023, după bootcamp, juratul a oferit șase tunici gri, care s-au alăturat cuțitului său de aur.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu în ipostaze diferite în platoul Chefi la cuțite, în timp ce dă tunici Galerie
Chef Florin Dumitrescu a ales concurenții care vor face parte din echipa sa în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, difuzată în data de 10 mai 2023, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dat concurenților rămași în competiție o provocare cu totul și cu totul specială. Astfel, dacă la prima probă de bootcamp cei 140 de concurenți au fost puși să facă un preparat care să aibă și textură cremoasă, în a doua probă de bootcamp au mai ajuns doar 60 de concurenți și aceștia au avut misiunea de-a găti o salată caldă.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Chefii au decis ce concurenți merg în următoarea etapă de bootcamp. Ce au găsit în farfurii

După ce au analizat atent preparatele, chefii au decis cine sunt concurenții care vor face parte din echipele lor. Primul care a oferit o tunică a fost chiar chef Florin Dumitrescu. Descoperă în rândurile de mai jos cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 11 Chefi la cuțite. Cui a oferit tunici gri

La finalul bootcampului, șase concurenți au intrat în echipa lui Florin Dumitrescu și s-au alăturat astfel lui Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur. Iată care sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite:

Iustin Radu Câmpeanu

Radu Ionuț Cîmpeanu, cunoscut cu numele de Iustin, are 32 de ani, vine din București și este solistul trupei HVNDS. Cărțile, gătitul și jocurile video sunt doar câteva dintre pasiunile sale. Este de părere că muzica și mâncarea au puterea de-a aduce oamenii mai aproape. Și-a dorit mult să ajungă în echipa lui Florin Dumitrescu și, fiindcă s-a descurcat bine la ambele probe de bootcamp, a ajuns să devină mascota echipei gri.

Andrea Sabini

Andrea Sabini are 36 de ani, vine din Napoli și este inginer. Încă din etapa degustărilor pe nevăzute, acolo unde a impresionat cu un tataki de ton, concurentul a arătat chefilor că se pricepe foarte bine să dea gust preparatelor sale. Florin Dumitrescu l-a ales în echipa sa tocmai pentru acest lucru și se bazează pe el pentru a aduce un plus de autentic preparatelor italienești.

Citește și: Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 11. Ei au primit tunica neagră

Mariana Zinner

Mariana Zinner a venit tocmai din Austria pentru a lua cuțitul de aur, însă deși nu a reușit să facă asta, a primit o tunică din partea lui Florin Dumitrescu. Pe lângă faptul că știe să dea mult gust preparatelor sale, concurenta s-a remarcat în bootcamp, atunci când a dat dovadă de mult simț practic. A fost singura concurentă care a pus apa la fiert și abia apoi s-a dus să își ia ingredientele din cămară, lucru ce i-a făcut pe chefi s-o aprecieze și mai mult.

Mihaela Zahariea

Mihaela Zahariea are 38 de ani și i-a surprins din plin pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 atunci când a apărut în platoul emisiunii Chefi la cuțite alături de soțul său (Mario Zahariea, ajuns în echipa lui Sorin Bontea), despre care a spus că a aflat că îi este văr chiar atunci când se pregăteau de nuntă. A avut multe emoții în bootcamp, însă s-a descurcat de minune și asta i-a adus un loc în echipa lui Florin Dumitrescu.

Luna Morgaciova

Luna Morgaciova are 36 de ani, vine din București și este artist vizual. Concurenta a pregătit un file de cod alb cu mix de legume în etapa degustărilor, lucru ce i-a adus trei cuțite din partea chefilor. Fiindcă s-a descurcat foarte bine și la probele din bootcamp, concurenta a primit tunica gri din partea lui Florin Dumitrescu. Acesta a spus că a ales-o pentru a da echipei sale un plus de simț artistic.

Citește și: Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 11. Ei au primit tunica roșie

Florin Borșaru

Florin Borșaru a venit la emisiunea Chefi la cuțite împreună cu fratele său, George Borșaru. Cei doi au concurat cu preparate diferite și au primit șansa de-a merge în bootcamp. Surpriza a continuat atunci când George a ajuns în echipa lui Sorin Bontea, iar Florin a primit tunica gri, a lui Florin Dumitrescu.

Laurențiu Neamțu (cuțitul de aur)

Laurențiu Neamțu, un bucătar în vârstă de 35 de ani care se poate lăuda cu o experiență profesională de-a dreptul impresionantă, care a devenit cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu. Priceperea lui a fost imediat remarcată rapid de cei trei chefi, care i-au ascultat fascinați detaliile despre viața profesională. La final, Cătălin Scărlătescu a fost de părere că el este, poate, cel mai puternic cuțit de aur din toată istoria sezoanelor Chefi la cuțite.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 11. Ei au primit tunica roșie... Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 11. Ei au primit tunica n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x