Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Lino Golden a fost eliminat din sezonul 11. Cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu

Lino Golden, concurentul din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a fost eliminat în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 15 mai 2023. Artistul a obținut cel mai pic punctaj din partea juraților.

Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Lino Golden a fost eliminat din sezonul 11. Cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu Galerie
Gina Pistol a anunțat ce concurent a fost eliminat în ediția 22 a emisiuii Chefi la cuțite | Antena 1

Battle-urile sezonului 11 Chefi la cuțite au început în forță pentru chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și echipele lor. Concurenții au trecut prin probe de foc care le-au testat abilitățile în bucătărie.

În cele din urmă, jurații s-au declarați mulțumiți și mândri de preparatele pe care le-au făcut echipele lor pentru foștii concurenți de la America Express. Deși toate farfuriile au fost pe placul degustătorilor, doar una singură a fost desemnată câștigătoare.

Așadar, chef Sorin Bontea și echipa roșie au ieșit victorioși în ediția 22 a noului sezon Chefi la cuțite, pe 15 mai 2023, iar la duel au intrat concurenții lui chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Florin Dumitrescu, reacție inedită atunci când a degustat farfuria lui Mario Zahariea. Ce a făcut

„A fost o probă foarte ușoară, totul era să mă ascultați. Să înțelegeți cuvântul „vedetă” în farfurie. Nu era vorba despre o garnitură! Pot să vă spun doar că respectarea temei a contat. Sunt multe note de 9, să începem!”, a fost anunțul Ginei Pistol.

Lino Golden a fost eliminat din sezonul 11 Chefi la cuțite, ediția 22 de pe 15 mai 2023

Concurenții au obținut punctaje mici în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023, deoarece mulți nu au respectat proba de la individuală. Astfel, emoțiile și presiunea s-au simțit la cote maxime în platoul show-ului culinar.

Mihaela Zahariea, Amalia Esa, Andrea Sabini, George Popescu, Daniel Dragomir au obținut 9 puncte din partea juraților la primul battle. Luna Morgaciova, AnaMaria Ijac (Anica), Mariana Zinner, Elena Ciot Monda, Dumitru Paul Tudosescu (cuțitul de aur) și Iustin Radu Câmpeanu s-au salvat cu 10 puncte.

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur din echipa lui chef Florin Dumitrescu a făcut un preparat de 12 puncte, în timp ce Florin Borșaru a obținut 13 puncte.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Ce au descoperit Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în farfurii, în a doua probă de bootcamp

Lino Golden a luat 6 puncte, motiv pentru care a fost eliminat din sezonul 11 Chefi la cuțite.

„Îmi vine să intru în pământ. De ce să se aleagă între mine și un coleg? Nu are cum, nu e în regulă. Nu vreau să plece niciunul dintre noi!”, a zis Daniel Dragomir.

„Am regretat foarte mult că nu am rămas! Nu am treabă cu lumea asta, sunt pur și simplu pasionat de asta”, a mărturisit Lino Golden.

„Îmi pare rău de Lino!”, a mai zis Daniel Dragomir, după ce bătălia s-a dat între el și artist.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost dezamăgit de faptul că a pierdut un concurent, dar mândru de performanțele lui Lino Golden de până acum: „Îți doresc tot binele din lume, ne-ar fi plăcut să ne bucurăm mai mult de tine pentru că ești un băiat foarte mișto”.

Ce a pus-o Florin Dumitrescu pe Luna Morgaciova să facă, după eliminarea lui Lino Golden în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023

În culise, chef Florin Dumitrescu a venit cu o cerință neașteptată pentru Luna Morgaciova. Juratul i-a reproșat faptul că unghiile sale sunt prea lungi pentru a sta în bucătărie, iar replica ei nu a întârziat să apară.

„Le-am tăiat jumătate, real!”, a spus concurenta.

„Nu poți să îmi pornești cuptorul! Sunt prea lungi”, a mai adăugat juratul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Chefii au făcut degustarea preparatelor de la duel și au rămas fără cuvinte. Ce au descope... Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite – ediția primului battle, lider incontestabil de audiență. Ce urmeaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x