Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Irina Fodor a dezvăluit ce temă de gătit a pregătit pentru al 11-lea battle

Când Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au pus mâinile în cap.  Sorin Bontea a făcut un gest neașteptat, la Chefi la cuțite sezonul 12.

Colaj cu Irina Fodor și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
Când Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au pus mâinile în cap | Antena 1

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și toți ochii s-au ațintut asupra ei. Nu mică a fost surpriza trăită de cei trei jurați atunci când au auzit ce probă de gătit a pregătit Irina Fodor la acest battle, la Chefi la cuțite sezonul 12.

Ce probă de gătit a pregătit Irina Fodor pentru al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1

Irina Fodor și-a făcut apariția în platoul emisiunii și rochia de culoare verde i-a făcut pe Dumitrescu și Scărlătescu să se gândească la faptul că aceasta e culoarea norocoasă a lui Sorin Bontea. Îndrăgita prezentatoare a a show-ului culinar de la Antena 1 a dezvăluit faptul că acest battle nu va fi precedat de o probă de îndemânare (joc).

Citește și: Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Maria Paraschiv și-a făcut un tatuaj neașteptat. Ce semnifică și ce a zis Florin Dumitrescu

„Nu cred! Dă-ne și nouă ceva! Dă-ne pătrățica, șotronul, lapte gros, orice!”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

Surpriza cea mare abia apoi a venit, atunci când Irina Fodor a dezvăluit ce probă a pregătit pentru cel de-al 11-lea battle: „E o probă pe care ați mai avut-o, dar nu în timpul confruntărilor”.

„E proba aia cu făcut 12 preparate la 10 minute?! Doamne, nu cred”, a zis Florin Dumitrescu.

„Vai, să înnebunesc! Pe bune?!”, a făcut Scărlătescu ochii mari, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Maria Paraschiv, mesaj neașteptat după eliminarea Cristinei Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite. Ce a spus despre „rivala” ei

„M-am blocat”, a mai completat Florin Dumitrescu.

„O să fie doar 5 preparate, adică un preparat la 12 minute. Minutele nu se reportează”, a complicat Irina Fodor sarcina. Astăzi aveți 70 de minute, iar 10 dintre ele sunt pentru pregătiri. Iar tema acestor preparate a fost fast food”, a completat Irina Fodor.

„O să fie circ astăzi”, a fost de părere Scărlătescu.

După ce au aflat cine va face degustarea și jurizarea, fiecare dintre cei trei chefi a început să discute cu echipa lui, pentru a stabili lista de preparate, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, din data de 15 octombrie 2023.

Florin Dumitrescu s-a enervat atunci când Sorin Bontea a încercat să ascundă un ingredient. Ca să se asigure că nu rămâne fără chiflele de hotdog, acesta l-a pus pe Cosmin să fie primul în cămară.

„Dai cu ei de toți pereții!”, i-a zis el, ca să fie sigur că nu îi ia Dumitrescu pâinea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Maria Paraschiv și-a făcut un tatuaj neașteptat. Ce semnifică și ce a zis Florin Dum... Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în amulete. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x