Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Verdictul surpriză dat de gimnaști. Cine a câștigat proba de gătit și cine intră la duel

În ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, banda de foc a adus verdictul votului acordat de gimnaști. Cine a câștigat proba și cine intră la duel?

Cele trei echipe de la „Chefi la cuțite” au așteptat verdictul dat de gimanști, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

Al cincilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a încheiat cu emoții uriașe pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iar jurații au început să devină tot mai dornici să câștige.

Ce echipă a câștigat al cincilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de al Antena 1

Echipa verde condusă de Sorin Bontea a ales să facă mușchi de vită cu piure și un pachețel umplut după rețeta Victorinei Matveev, echipa albastră a pregătit un ribeye steak cu piure de trufe, în timp ce echipa mov a preferat cotletul de berbecuț cu patru feluri de piure și sos delicios.

Degustarea a fost una cu totul și cu totul specială, fiindcă a fost făcută de un juriu format din gimnaști de toate vârstele, așa că gustul a trebuit să fie la superlativ. Nu e ușor să pregătești o mâncare plăcută de mai multe generații, dar miza este uriașă și merită din plin.

Cu diferite tipuri de piureri, cu sote de ciuperci cu praz, cu sosuri și cu tot felul de alte garnituri, cele trei echipe au încercat să dea tot ce au mai bun în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chefii au resimțit emoțiile atât de tare, încât Cătălin Scărlătescu a și început să țipe la un moment dat, spre marea uimire a tuturor.

Sorin Bontea după al cincilea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a sperat că nu va intra la duel, după al cincilea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

La un moment dat, între echipe a fost egalitate și tensiunea a atins cote maxime.

La final, surpriza a fost mare atunci când banda de foc a scos la iveală faptul că echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu a primit șapte din cele unsprezece voturi, în timp ce rivalii s-au ales fiecare cu doar două voturi.

Așa cum era de așteptat, bucuria a fost mare pentru cuțitele albastre.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri