Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Ce probă au primit echipele la cel de-al doilea battle. Gina Pistol, o nouă surpriză de proporții

Gina Pistol le-a făcut o nouă surpriză echipelor în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 16 mai 2023. Cel de-al doilea battle a adus o probă neașteptată pentru concurenții lui chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

colaj foto cu gina pistol, poza cu catalin scarlatescu si poza cu florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Gina Pistol i-a surprins pe concurenți cu o temă de gătit inedită, în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Gina Pistol a anunțat un nou battle de proporții uriașe în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023. După ce chef Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Lino Golden la primul duel, prezentatoarea TV vine cu o veste neașteptată despre probă și degustători.

„Nu avem ghicitoare?”, a fost întrebarea lui chef Florin Dumitrescu.

Așadar, concurenții și jurații au fost nevoiți să rezolve un nou joc de logică înainte de a afla tema celui de-al doilea battle. Nici bine nu au apucat să se gândească la ghicitoare că chef Florin Dumitrescu a dat răspunsul corect.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Ce detaliu l-a înfuriat pe Sorin Bontea. Ce a făcut Constantin Onuț: „Băi, Constantine!”

„Mai am să vă spun două lucruri. Ce gătiți astăzi și cine jurizează”, le-a dezvăluit prezentatoarea TV.

Ce probă au primit cele trei echipe de la Gina Pistol în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023

De data aceasta, cele trei echipe vor primi verdictul final de la antrenori de fitness. Concurenții trebuie să acorde o mare atenție modului în care realizează farfuriile pentru a-i impresiona pe degustători.

„Aoleu, mamă!”, s-a auzit în platoul emisiunii.

Pentru că a rezolvat cel mai rapid ghicitoarea, chef Florin Dumitrescu a primit responsabilitatea de a spune fructele cu care vor găti concurenții din echipele rivale. Tot în episodul 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023, juratul a descoperit că nimeni din echipa lui nu știe să facă desert. Detaliul care a ieșit la iveală l-a făcut să își pună mâinile în cap.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Chefii au făcut degustarea preparatelor de la duel și au rămas fără cuvinte. Ce au descoperit

„Toți eram pierduți. Suntem în pom și pomul în aer”, a mărturisit cuțitul de aur din echipa gri.

Așadar, în battle-ul doi al competiției concurenții pot face desert sau orice alt preparat care să conțină fructele vedetă.

Gina Pistol, apariție de zile mari în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023

Apariția lui Gina Pistol a lăsat pe toată lumea mască în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023. Prezentatoarea TV a îmbrăcat o rochie albă cu sclipici care îi scoate în evidență atuurile fizice.

Ținuta impecabilă i-a pus într-o lumină bună superbele trăsături ale feței, dar și discretele forme ale corpului.

„Azi o așteptăm pe Gina, dar a intrat în platou Miss Univers 2024”, a zis Daniel Dragomir din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite – ediția primului battle, lider incontestabil de audiență. Ce urmeaz... Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Luna Morgaciova, schimb neașteptat de replici cu Florin Dumitrescu. Ce l-a enervat pe jura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x