Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 11. Verdictul a adus un scandal uriaș între chefi

Banda a adus verdictul final în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023. O echipă a câștigat cel de-al doilea battle al competiției și a scăpat de proba individuală. Iată despre cine este vorba.

colaj foto cu gina pistol, scarlatescu si echipa sa, bontea si echipa sa, dumitrescu si echipa sa la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Două echipe au intrat la duel în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Emoțiile și presiunea au început să prindă contur în platoul sezonului 11 Chefi la cuțite, după ce banda a început să aducă verdictul degustătorilor. Deși toate preparatele au fost de-a dreptul senzaționale, o singură echipa s-a bucurat de victorie.

Prima farfurie care a intrat în bucătăria show-ului culinar a fost a concurenților lui chef Sorin Bontea. Strigătele de fericire nu au întârziat să apară la bancul de lucru când au văzut culoarea roșie.

Competiția între cele trei echipe a fost crâncenă. Înainte de a afla verdictul final, chef Florin Dumitrescu și concurenții săi au apelat la „vrăji” pentru a nu merge la duel în ediția 23 a noului sezon Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Lino Golden a fost eliminat din sezonul 11. Cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu

Jurații au așteptat cu sufletul la gură să vadă decizia definitivă a antrenorilor de fitness în ceea ce privește farfuriile lor. Tensiunile și replicile tăioase au fost nelipsite de pe micile ecrane ale telespectatorilor.

Chef Sorin Bontea și echipa roșie au câștigat al doilea battle din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzat pe 16 mai 2023

Punctajul a fost unul foarte strâns între echipa roșie și echipa gri, însă banda a adus un verdict neașteptat. Chef Sorin Bontea și concurenții săi au câștigat detașat cel de-al doilea battle din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzat pe 16 mai 2023.

„Să vadă roșu în fața ochilor”, a spus juratul în timp ce se bucura de reușită.

Echipa roșie a făcut un adevărat show, după anunțarea verdictului final. Camerele au filmat întregul moment savuros.

„Deci în momentul în care eu am văzut 3 roșii, vă spun sincer, că nu m-am văzut decât pe mine în backstage când mi s-au dat acele trei cărți și mi s-a spus că o să câștig”, a spus Adrian Hampu despre semnul prevestitor al Mihaelei Zahariea.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Chefii au făcut degustarea preparatelor de la duel și au rămas fără cuvinte. Ce au descoperit

„Mi s-a zbârlit părul pe mine! Am câștigat, incredibil!”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

Decizia degustătorilor a venit cu un scandal de proporții între chefi în platoul show-ului culinar.

„S-a dat lumea peste cap!”, a zis chef Cătălin Scărlătescu.

„Nu am fost fericit cu ce s-a gătit, mă așteptam să fie mai bun de atât”, a fost replica lui chef Sorin Bontea care l-a făcut pe colegul său să răbufnească.

„Nu-i nimic, bravo! Nu erai așa extaziat când ai gustat din ea. Uită-te la fața ta, te duci și tu, stai liniștit!”, a zis chef Cătălin Scărlătescu într-un mod ironic.

„Ai probleme? Du-te băiatul meu la medic! Ai luat o farfurie, de ce mai deschizi gura?”, i-a răspuns chef Sorin Bontea.

„Cred că o să avem nevoie și de psiholog!”, a fost remarca Ginei Pistol.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Mihaela Zahariea i-a lăsat mască pe toți când a zis ce „secret” ascunde. Ce a povestit con... Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Chefii au avut parte de o degustare cu surprize. Ce farfurie i-a lăsat mască pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x