Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Elena Ciot Monda a fost eliminată din sezonul 11. Chef Cătălin Scărlătescu a primit o nouă lovitură

Elena Ciot Monda, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a fost eliminată în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023. Chef Florin Dumitrescu și-a dat seama ce mișcare urmează să fac chef Sorin Bontea, în curând.

colaj foto cu gina pistol si chefii si poza cu concurentii de la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Elena Ciot Monda a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu a primit o nouă lovitură în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 16 mai 2023. Juratul show-ului culinar a mai pierdut încă un concurent, după ce Lino Golden a părăsit competiția cu o zi în urmă.

Citește și: Elena Ciot Monda, mesaj neașteptat după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite! Fanii au reacționat imediat

Elena Ciot Monda a obținut cel mai mic punctaj la degustare, motiv pentru care a plecat acasă. De altfel, farfuriile echipelor nu au reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, iar notele nu au fost deloc mari pentru cel de-al doilea duel.

„Ciuperci, cred că oricine știe să facă ciuperci cu orice. Poate că acum ați respectat tema, au fost importante ciupercile în farfurie, dar într-o oră ați fi putut face mult mai mult decât atât. Astăzi se pleacă cu 5 puncte. Avem și o notă de 7, au fost și farfurii gustoase”, a anunțat Gina Pistol, înainte să dea vestea eliminării.

Elena Ciot Monda a fost eliminat în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023. Ce detaliu a ieșit la iveală

Și de data aceasta unii concurenți au reușit să surprindă, în timp ce am alții i-au dezamăgit pe chefi. George Popescu, Daniel Dragomir, Mariana Zinner au obținut 11 puncte, iar Mihaela Zahariea și Amalia Esa s-au salvat cu 12 puncte

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a luat 13 puncte. Cel care a impresionat cel mai mult a fost Florin Borșaru, cu un preparat de 14 puncte. Iustin Cîmpeanu și AnaMaria Ijac (Anica) au intrat în bucătărie cu 9 puncte, iar Dumitru Paul Tudosescu și Luna Morgaciova cu 10 puncte.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Chefii au făcut degustarea preparatelor de la duel și au rămas fără cuvinte. Ce au descoperit

Andrea Sabini a obținut o notă foarte mică, 7 puncte. Cel mai mic punctaj l-a avut Elena Ciot Monda din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, care a plecat acasă cu 5 puncte. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, motiv pentru care toți s-au mirat.

„Ciupercile doamnei Elena au fost necomestibile! Doamne ferește!”, a spus chef Sorin Bontea.

„Nici nu-mi vine să cred, jur!”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Plecarea concurentei l-a luat prin surprindere pe chef Cătălin Scărlătescu: „Astăzi e o foarte frumoasă! E trist! Ies la pensie într-o săptămână în ritmul ăsta”.

„A fost ziua mea proastă, îmi cer scuze! Știu că te-am dezamăgit”, i-a zis Elena Ciot Monda juratului.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Ce detaliu l-a înfuriat pe Sorin Bontea. Ce a făcut Constantin Onuț: „Băi, Constantine!”

După eliminare, chef Florin Dumitrescu și-a dat seama ce mișcare urmează să fac chef Sorin Bontea, în curând: „După această individuală, am luat decizia ca la battle-ul numărul trei Laurențiu să conducă echipa. Florin gătește foarte bine o farfurie, însă nu e la fel de eficient în echipă. Înțeleg de ce nu a folosit până acum Bontea amuleta cu schimbare de om pentru că a vrut să vadă la individuală cine are punctajele cele mai mari, iar treaba asta îl așează pe Florin ca fiind principalul candidat la apleca din echipă.”

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Chefii au avut parte de o degustare cu surprize. Ce farfurie i-a lăsat mască pe jurați... Chefi la cuțite, lider de audiență. Lovitură dură dată de Chef Sorin Bontea în această seară: va folosi prima amuletă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x