Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Paco și Oxy (Roxana Crudu) au trecut prin incidente neplăcute în bucătărie! Ce s-a întâmplat

În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, concurenții din cele trei echipe au avut parte de o temă de gătit complet neașteptată. La un moment dat, Paco și Oxi au trecut prin anumite incidente neplăcute în bucătărie.

colaj foto cu Oxi si Paco alaturi de chefii si concurenti de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Paco și Oxi au avut parte de neplăceri în timpul probei de gătit | Antena 1

Frumoasa Gina Pistol a adus pentru cel de-al 14-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 o temă de gătit cu totul și cu totul neașteptată. Chiar în timpul probei, Paco și Oxi au trecut prin incidente neplăcute în bucătărie.

Paco și Oxi, incidente neplăcute în timpul celui de-al 14-lea battle, în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, concurenții au aștpetat cu sufletul la gură tema de gătit. Primii care s-au prins despre ce este vorba au fost chiar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fiindcă ei au mai trecut printr-o asemenea „aventură”. Dornică să aducă tututor aminte de copilărie, Gina Pistol i-a provocat pe concurenți să pregătească un fel principal cu o salată de crudități și un antreu sau desert, singura condiție fiind aceea de-a fi utilizate doar mini-instrumentele de gătit descoperite de fiecare echipă în cutiile frumos ambalate. Totuși, „cadourile” aduse de frumoasa prezentatoare eu adus mai degrabă dureri de cap decât fericire, căci toată lumea a înțeles imediat cât de grea este această misiune de gătit, în cel de-al 14-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Citește și: Ce mesaj neașteptat a publicat Titus Antonescu, la scurt timp după ce l-a salvat Sorin Bontea de la eliminare! Ce a recunoscut

După ce s-au gândit și au ales ce rețete vor să pregătească, concurenții s-au apucat imediat de treabă. Cronometrul a pornit, însă nimeni nu s-a mai năpustit asupra diferitelor mixere, căci totul a trebuit pregătit cu ustensilele primite. Au urmat și incidente neplăcute pentru Paco și Oxi.

În ediția anterioară, Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Titus, însă acesta a fost salvat printr-o amuletă de Sorin Bontea. Echipa de aur roz, rămânănd doar cu 3 concurenți, a încercat să țină pasul cu cei din echipa de aur alb (5 concurenți) și cei din echipa de aur roz (6 concurenți). Nimeni nu își mai dorește o eliminare, așa că teama de duel plus faptul că degustarea va fi făcută de scriitori i-a motivat pe concurenți să dea tot ce au mai bun, pentru a obține farfurii cu totul și cu totul speciale.

La un moment dat, toate ochiurile de la aragaz au fost ocupate și emoțiile au atins cote maxime. Graba, focut dat tare și natenția l-au făcut pe Paco să treacă printr-un incident neplăcut: unele tigăi au luat foc și Sorin Bontea a fost nevoit să intervină. Nu a durat mult și printr-o situație similară a tercut și Oxi din echipa lui Florin Dumitrescu. În timp ce manevra tigăile, șervetul din mână i-a luat foc și a fost ajutată de Florin, cuțitul de aur, să stingă focul aruncând șervetul la podea și călcându-l energic cu piciorul.

Practic, proba nu a fost lipsită de incidente, totul din cauza grabei și a emoțiilor.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit dificilă! Ce au descoperit concurenții în cuti... Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Gina Pistol a vrut să penalizeze niște concurenți! Chefii s-au certat. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x