Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit dificilă! Ce au descoperit concurenții în cutii

În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, concurenții s-au adunat în bucătărie pentru a afla ce temă de gătit le-a pregătit Gina Pistol pentru cel de-al 14-lea battle. Surpriza a fost mare atunci când au descoperit despre ce este vorba.

colaj foto cu gina pistol, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurenților nu le-a venit să creadă ce temă de gătit au primit în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Ziua a început în forță pentru concurenții rămași în competiție la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Pierderea lui Titus a adus un val puternic de nesiguranță în echipa lui Cătălin Scărlătescu, rămas doar cu trei concurenți. Între timp, Sorin Bontea are cinci bucătari, iar Florin Dumitrescu are șase tineri alături de care luptă pentru marea finală.

Surpriza a fost mare pentru toți atunci când Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat tema de gătit pentru battle-ul numărul 14 de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Gina Pistol a anunțat o temă de gătit dificilă la cel de-al 14-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția superba prezentatoare, îmbrăcată într-o rochie albastră. Zâmbind, aceasta a anunțat că e timpul ca toată lumea să îți aducă aminte de copilărie.

„Mai țineți minte în copilărie când vă jucați de-a mâncarea? Astăzi eu v-am adus jucării!

„Nu cred!”, a izbucnit Sorin Bontea.

Citește și: Ce mesaj neașteptat a publicat Titus Antonescu, la scurt timp după ce l-a salvat Sorin Bontea de la eliminare! Ce a recunoscut

„Vine o tornadă de probă!”, a zis Oxy din echipa de aur roz.

„Trauma vieții mele. Cred că a fost cel mai complicat lucru din viața mea, ceea ce urmează să se întâmple acum”, a mărturisit Florin Dumitrescu, știind ce urmează.

Curioși, concurenții au dorit să afle ce îi așteaptă, însă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu greu și-au putut stăpâni emoțiile când au realizat ce li se pregătește tuturor.

Apoi, pe bancul de lucru și-a făcut apariția o cutie impresionantă, sub forma unui cadou, în care concurenții din cele trei echipe au putut descoperi obiectele de gătit în miniatură.

„Ferească-ne Dumnezeu!”, „Ce facem cu astea, să le punem la gât să bem apă cu ele?!”, „Ce e asta băi nene?!”, „Ia și gătește cu astea!”, au fost reacțiile concurenților, în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

„Trebuie să faceți un main course, lângă care trebuie să fie o salată de crudități, pentru că trebuie să folosiți răzătoarea. Alături să fie și un desert sau un antreu”, a fost Gina Pistol, spre marea surpriză a tututor.

Degustarea va fi făcută de scriitori, așa că vorbim despre oameni cu gusturi rafinate, care vor analiza totul cu multă atenție.

„Am nevoie de medical azi”, a glumit Florin Dumitrescu despre „misiunea imposibilă” primită.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Antena 1, lider de piață în prime time. Chefi la cuțite, record de audiență. Diseară, mini-ustensilele revin la show-ul ... Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Paco și Oxy (Roxana Crudu) au trecut prin incidente neplăcute în bucătărie! Ce s-a î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x