Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Degustarea a fost făcută de personalul medical. Ce au găsit chefii în farfuriile echipelor

În ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 17 mai 2021, degustarea a fost făcută de personal medical și specialiști în sănătate. Ce părere au avut chefii despre farfuriile pregătite de echipele lor?

specialiști în sănătate și personal medical facand degustarea in editia 35 de la chefi al cutite Galerie
În ediția 35 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, degustarea a fost făcută de specialiști în sănătate și personal medical | Antena 1

Al șaselea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus emoții mari atât pentru concurenți, cât și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

De data aceasta, Irina Fodor i-a anunțat pe toți că au misiunea de-a pregăti rețete cât mai gustoase de mâncare, folosind superalimente, pe care mulți le numesc și „hrana zeilor”. Apoi, aceasta a anunțat faptul că degustarea va fi făcută de personal medical și specialiști în sănătate.

Farfuriile din al șaselea battle de la „Chefi la cuțite” au fost degustate de specialiști în sănătate, în sezonul al emisiunii

După ce a câștigat proba de îndemânare din ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a decis cu ce superalimente gătește fiecare echipă.

Astfel, pentru cel de-al șaselea battle, jurizat de specialiști în sănătate și personal medical, Florin Dumitrescu a ales avocado, ghimbir și cartof dulce, în timp ce lui Sorin Bontea i-a dat icrele de somon, sfecla și oul. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a primit bok choi, ciuperci shiitake și susan.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Ceartă uriașă în echipa verde! Doi concurenți au fost la un pas de bătaie

Echipa verde a decis să facă niște sushi, în timp ce Florin Dumitrescu și-a pus toate speranțele într-un taco generos. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a preferat să facă un noodle cu arome asiatice.

irina fodor in platoul chefi la cutite

Specialiști în sănătate au degustat farfuriile concurenților de la „Chefi la cuțite”

La finalul timpului de gătit, banda a început să meargă, ducând farfuriile la degustarea care a fost făcută de specialiști în sănătate și personal medical. Aceștia și-au exprimat preferințele și au votat mâncarea care le-a plăcut cel mai mult.

Între timp, în bucătărie, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au degustat atent din farfuriile pregătite de concurenți pentru al șaselea battle. Acesta a fost momentul în care liderul echipei mov s-a mai liniștit, fiindcă a descoperit că farfuria făcută de bucătarii săi nu a fost atât de dezastruoasă precum crezuse, atunci când a făcut o criză de nervi și a aruncat cu ouă prin bucătărie.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit prima amuletă roșie! Ce pedeapsă i-a dat lui Cătălin Scărlătes... Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Victorie zdrobitoare! Ce echipă a câștigat detașat al șaselea battle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x