Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Chefii s-au întrecut în proba de îndemânare. Cine a câștigat un avantaj puternic

În ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut la o probă de îndemânare, ca să câștige un avantaj pentru al șaselea battle.

Înainte de al șaselea battle, Irina Fodor a anunțat o probă de îndemânare, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

Emoțiile au început să crească de la o ediție la alta. Intrați din nou în bucătărie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat să descopere ce temă de gătit există în a șasea confruntare pe echipe.

De data aceasta, în ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe trebuie să pregătească rețete cât mai gustoase, folosind superalimente, numite și „hrana zeilor”.

Ce chef a câștigat proba de îndemânare înainte de al șaselea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Dar asta nu e chiar tot! Irina Fodor, frumoasa prezentatoare a îndrăgitului show culinar de la Antena 1, a explicat faptul că cele trei echipe trebuie să pregătească niște rețete folosind anumite superalimente, altele pentru fiecare chef.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut scandal și a aruncat cu obiecte! Ce s-a întâmplat

„Astăzi veți găti cu superalimente, adică super foods. Dar, ca să le căpătați, nu o să tragem la sorți, ci mai bine să le jucăm”, a fost vestea complet neașteptată a Irinei Fodor, care a anunțat o probă de îndemânare.

Regulile jocului au fost cât se poate de simple. Fiecare concurent desemnat pentru probă introduce o mână într-un bol cu apă caldă, încercând să ghicească temperatura.

Irina Fodor in bucataria chefi la cutite

Irina Fodor a anunțat ce se întâmplă la proba de îndemânare

Cel care face o estimare cât mai bună are dreptul să își aleagă superalimentele atât pentru el, cât și pentru celelalte două echipe.

„De ce nu, hai să ne mai jucăm și noi, nu numai concurenții noștri”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu, atunci când i-a auzit pe colegii săi, dornici să intre în joc.

Dintre toți, liderul echipei albastre a reușit să ghicească cel mai bine gradele arătate în termometru, câștigând astfel proba din ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în 17 mai 2021.

„Florin Dumitrescu Celcius, așa ar trebui să i se spună acum. Celsius”, a glumit liderul echipei mov, la scurt timp după ce a pierdut proba de îndemânare în fața colegului său de la echipa albastră.

Și fiindcă s-a descurcat cel mai bine, Florin Dumitrescu a fost cel care a decis cu ce ingrediente va găti fiecare. Astfel, pentru echipa sa, el a ales avocado, ghimbir și cartof dulce, în timp ce pentru echipa verde a lui Sorin Bontea i-a dat icrele de somon, sfecla și oul. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a primit bok choi, ciuperci shiitake și susan.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri