Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit prima amuletă roșie! Ce pedeapsă i-a dat lui Cătălin Scărlătescu

Moment complet neașteptat în ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Florin Dumitrescu a ales să folosească prima amuletă roșie chiar împotriva lui Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, anuntand ce amuleta foloseste Galerie
Florin Dumitrescu și-a folosit una dintre amulete împotriva lui Scărlătescu, în ediția 35 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Un moment cu adevărat neașteptat în ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 17 mai 2021, a fost atunci când s-a dat alarma în bucătărie.

Concurenții găteau pentru al șaselea battle și unii membri din echipa albastră s-au apucat chiar să monteze rețeta aleasă de taco atunci când Florin Dumitrescu a apăsat butonul roșu și a anunțat că are de gând să foloseasacă o super amuletă.

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă roșie împotriva lui Scărlătescu, în ediția 35 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Surpriza a fost mare atunci când toată lumea a aflat că este vorba despre o amuletă roșie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că mișcarea a fost una cât se poate de strategică, fiindcă Florin Dumitrescu știa foarte bine cât de dependentă este echipa mov de liderul său, mai ales atunci când vine vorba de montaj.

Florin Dumitrescu si Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu a folosit amuleta împotriva lui Cătălin Scărlătescu

Acest lucru a fost apoi confirmat și prin dezvăluirile concurenților, care au început să resimtă emoțiile și teama din plin.

Cătălin Scărlătescu a aruncat cu ouă în concurenții din echipa mov, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Faci mișto de mine, să separ gălbenușul de albuș? Uitați-vă la mine ce chef mare sunt, cum mi-aș permite eu să îl sabotez pe Dumitrescu?!”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Totuși, fiindcă și el își dorește victoria la fel de mult precum ceilalți chefi, liderul echipei mov s-a apucat de separat ouă, totul în timp ce a dat indicații prețioase pentru bucătarii săi, pe care a încercat să îi coordoneze de la distanță.

Totuși, fiindcă Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Scărlătescu din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, nu a părut că este prea atent la indicațiile primite, liderul echipei mov și-a ieșit din minți și a aruncat un ou fix în concurenții din echipa sa.

Așa cum era de așteptat, gestul i-a surprins pe toți.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Chefii s-au întrecut în proba de îndemânare. Cine a câștigat un avantaj puternic... Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Degustarea a fost făcută de personalul medical. Ce au găsit chefii în farfuriile echipelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x