Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Victorie zdrobitoare! Ce echipă a câștigat detașat al șaselea battle

Banda a început să meargă și voturile acordate de specialiștii în sănătate și de persoanlul medical au arătat cine a câștigat al șaselea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

florin dumitrescu și echipa sa albastra, in bucaria chefi la cutite Galerie
Cele trei echipe au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de bandă, după al șaselea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în cel de-al șaselea battle, ce a fost jurizat de specialiști în sănătate și personal medical.

După ce au analizat atent fiecare farfurie, aceștia au decis care a fost mâncarea care i-a impresionat cel mai mult. Apoi, banda a început să meargă și a scos la iveală ce echipă a câștigat detașat această probă.

Ce echipă a câștigat al șaselea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

După ce a câștigat proba de îndemânare, Florin Dumitrescu a decis cu ce ingrediente va găti fiecare. Astfel, pentru echipa sa, el a ales avocado, ghimbir și cartof dulce, trei superalimente cu care a ales să facă o rețetă delicioasă de tacos.

Lui Sorin Bontea i-a dat icrele de somon, sfecla și oul și echipa verde a ales să facă sushi. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a făcut noodles cu cele trei superalimente alese de Florin Dumitrescu, adică bok choi, ciuperci shiitake și susan.

Sorin Bontea și echipa verde de la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea și echipa verde de la „Chefi la cuțite”, în așteptarea verdictului

Banda a început să meargă și a adus un verdict complet neașteptat. Echipa mov a primit un punct și cea verde a obținut două farfurii, dar surpriza a fost mare atunci când tabelul a arătat opt voturi din unsprezece pentru echipa albastră, o victorie de-a dreptul zdrobitoare!

Citește și: Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut un concurent

Un detaliu cu totul și cu totul surprinzător a fost faptul că simpaticul Cătălin Scărlătescu a mărturisit faptul că rețeta de tacos a lui Dumitrescu merita din plin victoria, fiindcă a fost senzațională. Și acest lucru l-a zis chiar în timp ce se delecta cu poftă dintr-un astfel de preparat.

Astfel, echipa mov condusă de Cătălin Scărlătescu și cea verde condusă de Sorin Bontea intră din nou la duel, lucru ce s-a întâmplat și în ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Degustarea a fost făcută de personalul medical. Ce au găsit chefii în farfuriile echipelor... Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Ce temă de gătit aduce al șaselea duel. La ce a poftit Irina Fodor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x