Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Ce au gătit concurenții în a doua probă din bootcamp. Chefii au fost uimiți de preparate

Concurenții au fost puși într-o situație neașteptată la cea de-a doua probă din bootcamp, care a fost difuzată pe data de 17 octombrie 2022 la Antena 1. Aceștia au primit provocarea de a face un preparat cu orez. Hai să vezi ce i-a uimit pe chefi.

Colaj cu chefii și concurenții pe platoul de filmare Galerie
Concurenții au fost puși într-o situație neașteptată la cea de-a doua probă din bootcamp, care a fost difuzată pe data de 17 octombrie 2022 la Antena 1 | Mihai Stetcu | Antena 1

Doar 60 de concurenți au intrat în cea de-a doua probă a bootcamp-ului, iar tensiunile, emoțiile și adrenalina s-au simțit la cote maxime. Situația a luat o întorsătură total neașteptată după ce Gina Pistol a anunțat ingredientul secret cu care trebuie să gătească aceștia.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Ce concurenți au ajuns în proba a doua de bootcamp. Ce au decis

În doar 60 de minute, cei rămași în competiție au fost puși să realizeze un preparat cu orez. Deși pare o probă ușoară, concurenții au întâmpinat tot felul de probleme, mai ales în alegerea rețetei pe care își doresc să o facă în bucătăria sezonului 10 Chefi la cuțite.

Ce au gătit Mădălina Cafadaru, Titus Alexandru și Nosfe în a doua probă din bootcamp, difuzată pe 17 octombrie 2022

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au rămas impresionați de ambiția și talentul concurenților rămași în competiția sezonului 10 Chefi la cuțite. Jurații show-ului culinar au analizat în detaliu preparatele pe care le-au gustat, iar surprizele nu au întârziat să apară.

Mădălina Cafadaru i-a uimit pe chefi cu o shaorma „de Dubai”, care le-a încântat papilele gustative.

Citește și: Cele mai folosite tipuri de orez. Cum este recomandat să le gătești

„Pe opulență, nene!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

De asemenea, Titus Alexandru a luat pe toată lumea prin surprindere cu preparatul său foarte dulce. „Ce e asta?”, l-a întrebat chef Cătălin Scărlătescu mirat.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Georgiana Ionescu a făcut dezvăluiri dureroase. Ce a povestit, cu lacrimi în ochi

„Să știi că e interesantă combinația. A ieșit, cumva, din tipar.”, a evidențiat chef Sorin Bontea.

Nosfe se numără printre concurenții care au atras atenția juraților cu farfuriile lor spectaculoase. Acesta a decis să gătească un risotto cu legume, iar cuvintele de laudă ale chefilor nu au întârziat să apară.

Chef Sorin Bontea a fost foarte atent la plating-ul farfuriei, dar și la gustul mâncării. Un lucru este evident, preparatul lui Nosfe a ieșit în evidență și de data aceasta.

„Nosfe, mai bine decât Mădălina. Mult mai mișto orezul lui, chiar dacă e așa despărțit, gustos orezul”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu i-a zis soției că îi trebuie brățări de aur roz. Cum a reacți... Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Arminia Grad și Lina Chirilă și-au adresat replici acide, de față cu chefii. Ce s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x