Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Ce culori vor avea tunicile chefilor în sezonul 10 al show-ului. Gina Pistol a făcut anunțul

În ediția 20 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022, jurații au aflat ce culori vor avea tunicile lor. Gina Pistol i-a pus să tragă la sorți, iar când au deschis plicurile au avut parte de o surpriză neașteptată.

Colaj cu Gina Pistol și chefii în platoul emisiunii Galerie
În ediția 20 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022, jurații au aflat ce culori vor avea tunicile lor | Mihai Stetcu | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au primit o veste surprinzătoare din partea Ginei Pistol în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022.

Jurații show-ului culinar au rămas surprinși când prezentatoarea TV i-a anunțat că își vor afla culorile tunicilor înainte ca a doua probă din bootcamp să înceapă.

„Este o zi lungă pentru ei, dar este și cea mai grea din tot sezonul. Este ziua în care trebuie să dea dovadă de inspirație, ziua care poate face pe unul dintre ei să câștige. Așa că, o să spun culorile tunicilor, sunteți pregătiți”, a mărturisit Gina Pistol cu zâmbetul pe buze.

„Deja?”, a fost replica dată de chef Florin Dumitrescu, vizibil surprins.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat farfuriile la prima probă de bootcamp

„Nu am avut încotro, noi ne-am născut pregătiți.”, l-a completat chef Sorin Bontea.

De data aceasta, chefii au primit sarcina de a trage la sorți un plic din mâinile Ginei Pistol, lucru care le-a stârnit curiozitatea.

Chef Sorin Bontea a fost primul care și-a ales plicul în care se află culoarea tunicii sale, următorul a fost chef Cătălin Scărlătescu, iar ultimul plic i-a fost dat lui chef Florin Dumitrescu.

Ce culori au tunicile chefilor în sezonul 10 Chefi la cuțite. Cum au reacționat când au deschis plicurile în ediția 20, de pe 17 octombrie 2022

Jurații show-ului culinar au avut parte de o surpriză de proporții uriașe când au deschis plicurile în care se aflau culorile tunicilor din sezonul 10 Chefi la cuțite. Chef Sorin Bontea și echipa lui vor purta tunici precum aurul alb, chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui vor avea tunici precum aurul galben, iar chef Florin Dumitrescu și echipa lui se vor îmbrăca în tunici precum aurul roz.

„Ce faci bombonică?”, i-a spus chef Sorin Bontea colegului său de platou, vizibil amuzat.

„Îmi place ce culoare am tras, eu port argint, nu prea port aur galben, nici măcar aur alb. Deci este culoarea albă”, a mai adăugat juratul.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Prima probă de bootcamp i-a uimit pe concurenți. Ce a anunțat Gina Pistol

„Ăsta-i roz?”, a întrebat chef Florin Dumitrescu mirat.

„M-am pricopsit cu aurul roz. În momentul de față simt ironie”, a mai spus el.

Ce provocare au primit concurenții la cea de-a doua probă din bootcamp, în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite de pe 17 octombrie 2022

Deși ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022, a început cu multă voie bună, cea de-a doua probă a bootcamp-ului se anunța a fi una foarte dificilă pentru concurenții rămași în competiția culinară.

Gina Pistol i-a anunțat pe aceștia că vor fi nevoiți să realizeze un preparat cu orez în 60 de minute.

„La fel cum am pățit cu tartarul, nu am gătit niciodată orez”, a spus atunci Nosfe.

„Cu orezul poți face foarte multe!”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Jurații de la Chefi la cuțite își formează echipele! Unul dintre concurenții ediției din această seară este regretatul N... Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu i-a zis soției că îi trebuie brățări de aur roz. Cum a reacți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x