Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 10. Ce alegeri a făcut

Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022. Juratul show-ului culinar a făcut alegeri inspirate, gândindu-se și la amulete pe care le are. Hai să vezi ce concurenți au primit tunica de culoarea aurului roz.

Colaj cu Florin Dumitrescu în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022 | Antena 1

Concurenții sezonului 10 Chefi la cuțite au demonstrat cât sunt de buni în bucătărie, însă doar 18 din cei 60 au primit un loc în echipele juraților. Emoțiile și adrenalina au fost simțite în permanență atunci când chefii au început să dea tunicile.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost primul care a oferit două locuri în echipa sa, ca mai apoi să fie urmat de chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Cei trei s-au gândit foarte bine și au luat decizie surprinzătoare, care au adus păreri de rău sau strigăte de bucurie în rândul concurenților.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 10 Chefi la cuțite. Pe cine a ales juratul în ediția 20 a show-ului culinar, de pe 17 octombrie 2022

Ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022, a fost una plină de suspans pentru telespectatorii. Cei de acasă au așteptat cu nerăbdare să vadă ce concurenți vor primi tunici din partea lui chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat farfuriile la prima probă de bootcamp

Ei sunt concurenții care au mers mai departe alături de jurat:

Florin Dragomir - Cuțitul de aur

Florin Dragomir are 30 de ani, este București și i-a impresionat încă din prima clipă pe jurați cu talentul său în artele culinare. Concurentul a gătit, în preselecțiile show-ului, un sea bass cu fasole verde și sos mediteranean, preparat care i-a adus cuțitul de aur din partea lui chef Florin Dumitrescu.

Florin Dragomir le-a demonstrat tuturor că este un bucătar experimentat și că poate face față tuturor provocărilor din bucătărie. Acesta a venit încrezător în forțele proprii pe platoul de filmare, lucru care l-a ajutat să scape de emoții.

Titus Antonescu

Titus Alexandru are 22 de ani, este din București, iar apariția sa în sezonul 10 Chefi la cuțite a fost una de-a dreptul neașteptată. Pe lângă stilul extravagant, acesta le-a atras atenția chefilor cu agilitatea lui în bucătărie și cu preparatele gustoase.

În preselecții, concurentul a gătit 2 feluri de mâncare, cu specific oriental, kunefe și gullac. Deși este graphic designer și student, tânărul a fost dintotdeauna pasionat de bucătărie, motiv pentru care a venit la Chefi la cuțite.

Roxana Crudu (Oxy)

Roxana Crudu (Oxi) are 31 de ani și de profesie este bucătar. Aceasta a fost prima concurentă care a primit o tunică din partea lui chef Florin Dumitrescu în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 17 octombrie 2022.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Sebastian Țopescu (Basti), fiul lui Cristian Țopescu, i-a surprins pe chefi

Concurenta le-a arătat tuturor că are ambiție și că este pasionată de bucătărie la preselecții și în cele două etape ale bootcamp-ului, fapt pentru care chef Florin Dumitrescu s-a hotărât să o ia în echipa lui.

„Are tot ce caut eu la un concurent!”, a spus juratul.

Raluca Luciana Todea

Raluca Luciana Todea are 41 de ani, vine din Deva și este antreprenor. La preselecții, concurenta a dezvăluit că îi este teamă să apară în fața camerelor, însă a făcut un sacrificiu pentru a veni în sezonul 10 Chefi la cuțite.

Raluca Luciana Todea a trăit o experiență dură în restaurantele din Anglia, însă pasiunea pentru bucătărie a rămas. Aceasta a urmat și cursuri în artele culinare pentru a învăța cât mai multe lucruri noi.

Dan Manciu

Dan Manciu are 32 de ani și este bucătar. Acesta i-a cucerit pe jurații show-ului culinar cu abilitățile lui de bucătar și cu preparatele spectaculoase, lucru pe care l-a luat în considerare chef Florin Dumitrescu când l-a ales în echipa lui.

„Gătește bine, gătește cu gust, foarte puternic. Sper să fie așa cum îl simt eu că e, și anume: luptător, sensibil și bucătar”, a dezvăluit juratul despre Dan Manciu.

Ștefania Laura Pop

Ștefania Laura Pop are 24 de ani, vine din Târgu Mureș și este cofetar. Tânăra a fost înscrisă la Chefi la cuțite de către fratele său, iar parcursul ei în emisiune a fostul unul de-a dreptul neașteptat.

Concurenta a primit 3 cuțite în preselecții datorită desertului cu ciocolată, iar în bootcamp s-a descurcat de minune, rămânând printre ultimii 18.

Ahmad Daas

Ahmad Daas are 28 de ani, locuiește în Ploiești și este șef de restaurant. Jurații show-ului culinar „au pus ochii” pe concurent încă din preselecții, fiind impresionați peste măsura de preparatul său gustos.

Vestea pe care a primit-o de la chef Florin Dumitrescu l-a luat prin surprindere. Acesta nu se aștepta nici măcar o secundă să primească tunică din partea juratului: „Nu-mi venea să cred că sunt în echipe! Tunica asta este pentru mama și tatăl meu, ei m-au motivat!”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 10. Pe cine... Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 10. Ei au primit t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Miercuri, 25.10.2023, 17:30
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată pentru prima oară. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini înduioșătoare cu micuța lor pe contul personal de Instagram.

Vineri, 23.02.2024, 18:01
Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Ce videoclip înduioșător a publicat pe internet

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Ce videoclip înduioșător a publicat pe internet

Elena Matei, fosta concurentă din sezonul 9 Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Tânăra este mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată. Iată ce videoclip înduioșător a publicat în mediul online.

Marti, 20.02.2024, 11:55
Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipă

Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipă

A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la Cuțite. În sezonul 2 îi încânta pe colegi și telespectatori cu priceperea și perseverența lui. Mesajul durerors prin care a fost anunțată pierderea antrenorului de box.

Joi, 15.02.2024, 15:41
Un fost concurent de la Chefi la cuțite a rămas fără „casă”. Ce anunț a făcut în mediul online

Un fost concurent de la Chefi la cuțite a rămas fără „casă”. Ce anunț a făcut în mediul online

Un fost concurent a dezvăluit că este pe cale să rămână fără „casa” care l-a găzduit în ultimii ani. Acesta este nevoit să o scoată la vânzare și a apelat la ajutorul internauților.

Vineri, 02.02.2024, 12:40
Ultimele știri
x