Antena Căutare

Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

Florin Dragomir a primit din partea lui Florin Dumitrescu un cuțit de aur în cea de-a șaptea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. Cine este concurentul și ce a dezvăluit în timpul show-ului.

colaj foto cu florin dumitrescu si florin dragomir, cutitul de aur din sezonul 10 chefi la cutite Galerie
Florin Dumitrescu i-a dat cuțitul său de aur lui Florin Dragomir, în ediția a șaptea a sezonului 10 Chefi la cuțite | Antena 1

Florin Dragomir are 30 ani, este București și a făcut senzație în ediția a șaptea din sezonul 10 Chefi la cuțite. Cu o rețetă de sea bass cu fasole verde și sos mediteranean, concurentul a luat trei cuțite, dar apoi a venit marea surpriză: cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu! Mulți au fost curioși să afle cine este Florin Dragomir, al doilea cuțit de aur din sezonul 10 Chefi la cuțite.

Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite sezonul 10

Concurentul în vârstă de 30 de ani a decis să se înscrie la Chefi la cuțite la îndrumarea familiei și a prietenilor. Încrezător în forțele proprii și cu gândul acasă, la soția sa care se pregătea să nască în câteva săptămâni, Florin Dragomir și s-a apucat imediat de treabă.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar totodată și să se arate faptul că este un bucătar experimentat, concurentul a ales să pregătească o super rețetă de sea bass cu garnitură de fasole verde, un sos mediteranean și elemente de decor precum gulie aromatizată cu turmeric, mousse de morcov cu mousse de țelină și ierburi aromatice.

„Au fost 10 ani norocoși pentru mine și cred că și sezonul 10 va avea un impact asupra mea și o să am noroc”, a dezvăluit tînărul, fără emoții.

Florin Dragomir la Chefi la cuțite sezonul 10

Florin Dragomir la Chefi la cuțite sezonul 10, înainte să afle că a primit cuțitul de aur

Chiar în timp ce pregătea rețeta de file de lup de mare, Florin Dragomir a mărturisit faptul că nu are emoții că nu va primi vreun cuțit, căci se bazează pe experiența sa și pe faptul că are încredere în el.

De îndată ce au ridicat cloșurile, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent preparatul din toate punctele de vedere și au încercat să își dea seama cine ar fi putut să gătească o asemenea farfurie. La momentul respectiv, niciunul dintre ei nu bănuia că în spatele ușilor se află chiar un cuțit de aur din sezonul 10 Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ispas Dumitrescu Mihai, „Mr. Saramură”, bucătarul lui Florin Salam, i-a lăsat mască pe chefi

Apoi, ușile s-au deschis și Florin Dragomir și-a făcut apariția în fața juraților. Acesta a povestit cum s-a apucat mai serios de gătit la vârsta de 16 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A urmat un dialog amețitor pentru tânărul concurent de la Chefi la cuțite sezonul 10. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să îl „păcălească” cu replici una mai ciudată decât alta, dar la final, totul a meritat din plin.

„Nu cred, deci v-ați jucat cu mintea mea. Vreau să beau ceva de la voi!”, a zis acesta răsuflând ușurat, atunci când a văzut că a primit trei cuțite.

S-a bucurat mult, însă a fost pus să povestească pe unde a mai lucra: de la restaurante mici, acesta a ajuns să lucreze și la un celebru hotel de cinci stele din București și apoi chiar la un cunoscut chef de origine marocană și tunisiană din România, devenit celebru mai ales după aparițiile sale televizate în calitate de jurat al unui show culinar. Când a auzit ce experiență culinară are, Florin Dumitrescu n-a mai stat pe gânduri, ci a pus mâna pe cuțitul de aur și i l-a oferit tânărului plin de entuziasm.

„Nu cred!”, a zis acesta, văzând despre ce este vorba.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon

Chef Florin Dumitrescu i-a acordat cuțitul de aur lui Florin Dragomir. Scărlătescu: „A fost cel mai haotic și spectaculo... Claudia Radu de la Chefi la cuțite, apariție neașteptată în costum de baie. Cum arată fosta concurentă de când a slăbit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x