Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta supremă oferită de Samuel Le Torriellec! Chefii au trăit o surpriză

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o temă de gătit extrem de dificilă pentru amuleta 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Samuel Le Torriellec a degustat și a anunțat cine primește bonusul special!

Samuel Le Torriellec a gustat preparatele chefilor și a decis cine merită amuleta 22

Antena 1

În fiecare ediție din etapa degustărilor pe nevăzute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își ascuțit cuțitele și încearcă să pregătească rețete cât mai gustoase, respectând tema impusă, în dorința lor de-a câștiga amulete.

Aceste bonusuri sunt extrem de importante, mai ales atunci când vom da startul confruntărilor pe echipe.

Samuel Le Torriellec a anunțat cine a câștigat amuleta 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” își amintesc foarte bine ce strategii elaborate au pus la cale cei trei chefi, cu ajutorul acestor bonusuri care, uneori, au schimbat radical deznodământul unora dintre probe.

De data aceasta, pentru amuleta 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să îmbine cât mai armonios gustul de dulce cu sărat, o misiune nu tocmai ușoară!

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Gheorghe Vătafu, marele maestru bucătar, i-a uimit pe jurați cu dezvălurile sale din interbelic

Sorin Bontea a ales să facă o tartă cu merengue cu cremă delicioasă de caramel, în timp ce Cătălin Scărlătescu a ales să facă o tartă tatin cu mere. Florin Dumitrescu a pregătit o cremă de ciocolată cu pralină din alune sărate.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scărlătescu la masa jurizării de la chefi la cutite

Jurații au așteptat cu sufletul la gură să descopere cine a câștigat amuleta 22

Samuel Le Torriellec a degustat atent fiecare dintre cele trei preparate și, ca un adevărat chef francez cu peste treizeci de ani de experiență la cel mai înalt nivel, acesta a analizat atent gustul, texturile, combinațiile de arome și prezentarea!

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Lucian Barna i-a păcălit pe chefi cu rețeta sa! Jurații, uimiți când i-au aflat meseria

Chiar dacă toate cele trei farfurii s-au remarcat prin savoare, câștigătorul amuletei 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” trebuie să fie doar unul.

Samuel Le Torriellec și-a făcut apariția în fața celor trei jurați și a anunțat faptul că bonusul puternic pus la bătaie de data aceasta va fi oferit lui Cătălin Scărlătescu, cel al cărui preparat i-a adus aminte de copilărie!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri