Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Lucian Barna i-a păcălit pe chefi cu rețeta sa! Jurații, uimiți când i-au aflat meseria

În ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Lucian Barna, un concurent care a pregătit juraților o rețetă cu totul și cu totul ieșită din comun.

lucian barna, în fața juratilor emisiunii chefi la cutite Galerie
Lucian Barna a pregătit chefilor o rețetă specială, cu care a făcut senzație | Antena 1

Bărbatul are 45 de ani, este din Brașov și se recomandă ca fiind director de hotel. Pasionat de gătit, dar și un fan al emisiunii „Chefi la cuțite”, acesta a decis să își facă în sfârșit curaj și să participe, pentru a trăi o experiență cât mai autentică.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Lucian Barna a ales să pregătească o ciorbă de burtă fără burtă. Practic, carnea a fost înlocuită cu ciuperci pleurotos.

Lucian Barna a făcut senzație cu rețeta sa, în ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„E ușor să stai la televizor și să spui că ești mai bun decât un om de acolo. Am zis totuși să vin să văd cum e, cum e să trăiești emoția aia, cum e să fii sub presiune”, a mărturisit concurentul, dornic să impresioneze pe jurați cu rețeta aleasă.

Apoi, având totuși ceva emoții, Lucian Barna a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia s-au prins imediat despre ce preparat este vorba și au dorit apoi să descopere cine se află în spatele ușilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Michelle și Laurențiu Nedelcu sunt soții care au devenit rivali în bucătărie

Încă din primele secunde, tricoul cu „judo” al concurentului le-a atras atenția. Am putut afla astfel că bărbatul este directorul hotelului de mai bine de 16 ani. Pasionat de judo, acesta și-a deschis un club privat, și asta nu e tot!

Lucian Barna intr-un tricou alb si pantaloni, in platoul emisiunii chefi la cutite

Lucian Barna i-a uimit pe chefi cu dezvălurile sale

„Sunt chiar vicepreședinte al Federației Române de Judo. Sunt legat de acest sport minunat”, a dezvăluit concurentul.

Acesta a recunoscut faptul că a renunțat la carne în urmă cu un an, dar că nu încearcă să convingă pe nimeni cu ideile lui. Extrem de serioși, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au lăsat impresia că rețeta nu i-a impresionat prea mult, dar surpriza a fost mare atunci când cloșurile au fost ridicate și au scos la iveală trei cuțite pentru Lucian Barna!

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Robert Vesea e puștiul de doar 10 ani care a făcut show! Jurații s-au amuzat copios

„Sensei, bravo! Ai dat gust, e foarte gustoasă”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu, extrem de surprins de faptul că un preparat fără carne poate să fie atât de bun.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Lupta pentru amuletă incinge spiritele în bucătăria Chefi la cuțite Feli Donose, invitata specială a serii... Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Mircea Terhetea s-a contrazis cu chefii la masa jurizării! Care a fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x