Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Gheorghe Vătafu, marele maestru bucătar, i-a uimit pe jurați cu dezvălurile sale din interbelic

Un moment cu adevărat special din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când l-am putut cunoaște pe Gheorghe Vătafu, un maestru în arta culinară. Chefii s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat când l-au văzut.

Maestrul bucătar Gheorghe Vătafu a pregătit o rețetă specială de crap în ediția 22 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

Gheorghe Vătafu are 81 de ani și, deși nu mai profesează, pasiunea sa pentru bucătărie nu s-a stins deloc. Cu o carieră de 65 de ani, acesta se poate lăuda cu o experiență la care mulți bucătari nici nu îndrăznesc să viseze.

Maestrul bucătar Gheorghe Vătafu a făcut senzație cu dezvăluriile sale în ediția 22 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În timp ce pregătea rețeta aleasă pentru „Chefi la cuțite”, concurentul a dezvăluit faptul că, atunci când s-a apucat de gătit, arta culinară din România se făcea la un nivel extrem de înalt, fiind vorba despre perioada interbelică.

„Era în timpul în care Bucureștiul se numea Micul Paris și casele nobiliare își trimiteau bucătarii în Franța ca să se specializeze sau erau trimiși direct bucătari francezi, ca să îi specializeze pe români. M-am angajat picol la un restaurant nou deschis atunci și acolo veneau mari artiști de la Bulanda, venea Sadoveanu, pe care eu îl citeam cu sfințenie. Nu vorbea foarte mult”, a dezvăluit maestrul culinar Gheorghe Vătafu.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta a ales să pregătească un crap pescăresc cu sărmăluțe în cuib.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Lucian Barna i-a păcălit pe chefi cu rețeta sa! Jurații, uimiți când i-au aflat meseria

„Nu aș vrea să îngroape ceea ce este bucătăria românească. Bucătăria românească este fabuloasă, țin foarte mult la aceste lucruri. Atâta cât mai pot, pentru că, vă dați seama, am și eu o vârstă”, a mai explicat concurentul, care a încercat de-a lungul carierei sale să insufle această pasiune și atenție pentru detalii și elevilor săi.

Gheorghe Vătafu, dând mâna cu cei trei jurați „Chefi la cuțite”

Gheorghe Vătafu i-a impresionat pe jurații „Chefi la cuțite” cu dezvălurile sale

Surpriza a fost mare atunci când ușile s-au deschis și în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția Gheorghe Vătafu. A fost momentul în care cei trei jurați s-au ridicat în picioare și au început să-l aplaude cu deosebit respect. Aceștia i-au strâns mâna și și-au exprimat aprecierea.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Georgiana Neda Ebru i-a uluit pe chefi cu dramele pe care le-a trăit

„Eu am lucrat pentru mulți, chiar și pentru Gheorghe Ghiorghiu Dej. Nu îi am însă în memorie pe toți. Și Iosif Tito, fostul președinte al Iugoslaviei, mi-a lăsat o amintire frumoasă (…). Am fost șeful Intercontinentalului timp de 50 de ani”, a dezvăluit concurentul, urmărit cu mare atenție de cei trei chefi.

Ce detalii a dezvăluit maestrul bucătar Gheorghe Vătafu despre Nicolae Ceaușescu? Urmărește clipul video de mai sus din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Michelle și Laurențiu Nedelcu sunt soții care au devenit rivali în bucătărie... Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Georgiana Neda Ebru i-a uluit pe chefi cu dramele pe care le-a trăit...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x