Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Daniel Ciurlică a fost cuprins de lacrimi la masa jurizării! Ce a dezvăluit

În ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Daniel Ciurlică, un bărbat cu o poveste de viață impresionantă.

daniel ciurlică gătind in bucataria emisiunii chefi la cutite sezonul 9 Galerie
Daniel Ciurlică este de meserie sudor, dar a lucrat timp de mai bine de un deceniu ca bodyguard | Antena 1

În vârstă de 44 de ani, acesta a dezvăluit faptul că de meserie sudor, dar că timp de zece sau chiar doisprezece ani a lucrat drept bodyguard pentru figuri cunoscute din showbizul românesc sau din mediul de afaceri.

Cu lacrimi în ochi și extrem de emoționat, Daniel Ciurlică a povestit mai multe despre cei doi copii ai săi, dar și despre pasiunea sa pentru gătit, pe care a descoperit-o încă din tinerețe, dar mai ales în perioada armatei.

Daniel Ciurlică a izbucnit în lacrimi în fața juraților, în ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„În armată nu prea mâncai. Și când am plecat l-am sunat pe fratele mai mare care făcuse armata și l-am întrebat ce trebuie să fac, fiindcă mor de foame. Și mi-a zis să mă duc la popotă. Dar ca să mergi acolo trebuia să știi să cureți cartofi. Eu cum știam să gătesc, am fost pus imediat la popotă”, a dezvăluit bărbatul.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Robert Vesea e puștiul de doar 10 ani care a făcut show! Jurații s-au amuzat copios

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Daniel Ciurlică a ales să pregătească o pulpă de miel cu crutoane, sos de anșoa și capere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au dat seama că au de-a face cu un concurent extrem de pasionat de gătit.

daniel ciurlică gătind la chefi la cutite

Daniel Ciurlică este un fost sportiv de performanță

Însă, pentru modul în care a gătit pulpa de miel a primit un singur cuțit.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Michelle și Laurențiu Nedelcu sunt soții care au devenit rivali în bucătărie

După ce i-au explicat unde au existat greșeli, chefii l-au încurajat pe acesta să revină în sezonul următor, cu un preparat ceva mai reușit.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Feli Donose le-a făcut chefilor o surpriză uriașă! Ce a dezvăluit artista... Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta supremă oferită de Samuel Le Torriellec! Chefii au trăit o sur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x