Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Michelle și Laurențiu Nedelcu sunt soții care au devenit rivali în bucătărie

În ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să-i cunoaștem pe Michelle M. și pe Laurențiu Nedelcu, doi soți care au decis să descopere cine gătește cel mai bine!

Michelle și Laurențiu Nedelcu sunt soții care au devenit rivali în ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

Michelle M. are 32 de ani, este de meserie nutriționist și se descrie ca fiind o „tocilară” care studiază în prezent dreptul și psihologia.

După ce și-a făcut niște teste speciale, femeia a descoperit faptul că are un IQ impresionant de peste 130! În plus, aceasta a citit peste 1.700 de cărți, lucru cu care nu mulți se pot lăuda.

Michelle și Laurențiu Nedelcu au dorit să afle cine gătește cel mai bine, în ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Tot în aceeași ediție a venit și Laurențiu Nedelcu, soțul femeii, de meserie antrenor. Cei doi se uitau la televizor într-o seară și acesta a fost momentul în care s-au ambiționat și au decis să se înscrie în competiție, pentru a descoperi, odată pentru totdeauna, cine gătește cel mai bine.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Georgiana Neda Ebru i-a uluit pe chefi cu dramele pe care le-a trăit

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, bărbatul a decis să facă o pastramă de berbecuț cu mămăligă și usturoi, în timp ce soția sa a mizat pe un pește tilapia cu piure și zucchini.

„Când gătesc mă relaxez, așa că nu am nevoie de o moară stricată mereu lângă mine, să-mi spună mereu ce să fac și cum să fac. Dacă omul vrea să gătească și are plăcere nu trebuie să îl cicălești întruna”, a dezvăluit Michelle.

„De asta am ajuns aici, ca să arăt că sunt mai bun decât tine, că toată ziua îmi spui că tu gătești cel mai bine”, a mărturisit bărbatul.

În timp ce își pregăteau rețetele alese, cei doi au dezvăluit faptul că s-au cunoscut pe un site de socializare, pe vremea când Laurențiu avea doar 19 ani. În prezent, cei doi sunt căsătoriți de 13 ani, au trei copii împreună și amândoi sunt de părere că „nu își văd viața unul fără celălalt”.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Gheorghe Vătafu, marele maestru bucătar, i-a uimit pe jurați cu dezvălurile sale din interbelic

Cei doi au așteptat apoi cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Când ușile s-au deschis, chefii au fost mai mult decât surprinși să descopere că este vorba despre doi soți ajunși „la cuțite”! Cei doi au povestit ce afacere au împreună, cum arată dieta lor pe o săptămână, dar și acum arată căsnicia lor, după 13 ani!

Surpriza a fost mare atunci când a venit și verdictul! Laurențiu Nedelcu nu a primit șansa de-a merge mai departe, spre deosebire de soția sa, Michelle, care a primit cuțitul pentru bootcampul sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri