Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Robert Vesea e puștiul de doar 10 ani care a făcut show! Jurații s-au amuzat copios

Robert Vesea are doar 10 ani și și-a făcut curaj să participe în ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, în dorința lui de-a demonstra că și un copil poate ajunge în echipe!

Robert Vesea a dezvăluit că vrea să ajungă într-una dintre cele trei echipe de la „Chefi la cuțite”

Antena 1

Extrem de pasionat de bucătărie, Robert Vesea a decis să vină la „Chefi la cuțite” pentru a-și testa priceperea în materie de gătit și pentru a demonstra că și micii pasionați de gătit au toate șansele să intre în echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Robert Vesea e puștiul care i-a uluit pe jurați cu stilul său dezinvolt, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Stând de vorbă cu frumoasa Gina Pistol, elevul în vârstă de zece ani din Brad, județul Hunedoara, a recunoscut cât se poate de sincer faptul că nu este un mare fan al școlii sau al cărților, însă nu refuză niciodată să răsfoiască o carte de bucate!

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Michelle și Laurențiu Nedelcu sunt soții care au devenit rivali în bucătărie

Cu o imensă pasiune pentru gătit, Robert Vesea își petrece mare parte din timp în bucătăria familiei și se bucură de multă susținere din partea familiei.

„Eu vreau să fiu bucătar. Știu lucrul acesta de când eram mai micuț. După cum puteți vedea sunt un pic mai plinuț, nu sunt foarte pretențios la mâncare, vă dați seama că îmi place mâncarea. Câteodată, când mi-e foame, îmi iau un antricot de vită și-l fac frumos pe grătar cu niște cartofi. Părinții chiar mă lasă să fac tot felul și uneori îmi spun ce să fac de mâncare pentru seara. Îmi place să fac dulciuri, dar acum am zis c-o las mai ușor, că sunt prea multe”, a mărturisit elevul.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, puștiul a decis să pregătească o rețetă specială de cheesecake.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Lucian Barna i-a păcălit pe chefi cu rețeta sa! Jurații, uimiți când i-au aflat meseria

„Vă dați seama, părinții spun că sunt bun. Dar sunt părinți, normal că mă laudă, că sunt copilul lor. Dar acum vreau să vedem dacă chiar sunt bun”, a explicat tânărul care s-a lăudat că știe să facă cheesecake, lava cake, mousse-uri și numeroase alte rețete.

Emoțiile au fost mari și l-au cam faultat pe concurent, însă acesta și-a adunat forțele și a încercat să facă preparatul cât mai bine cu putință. Când a terminat de gătit, elevul a mers în spatele ușilor, acolo unde a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Robert Vesea i-a impresionat pe cei trei chefi cu stilul său dezinvolt, cu glumele și cu devăluirile pe care le-a făcut. A fost un moment extrem de comic și, la final, a urmat verdictul: cu două cuțite, puștiul a reușit să ajungă în etaapa de bootcamp din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Gheorghe Vătafu, marele maestru bucătar, i-a uimit pe jurați cu dezvălurile sale din interbelic

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri