Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Mircea Terhetea s-a contrazis cu chefii la masa jurizării! Care a fost motivul

În ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Mircea Terhetea, un tânăr în vârstă de 35 de ani cu o poveste de viață surprinzătoare.

mircea terhetea gatind in bucataria emisiunii chefi la cutite Galerie
Mircea Terhetea a stat 9 ani in Spania, apoi a decis să își deschidă un restaurant în România | Antena 1

Tânărul este din Deva și a absolvit facultatea de drept din Cluj, apoi a decis să facă și un master în drept penal, dorindu-și să ajungă să profeseze ca avocat sau magistrat.

Soarta a avut însă alte planuri pentru el! După doi ani în care a profesat ca jurist, Mircea Terhetea s-a decis să plece la Madrid, pentru a strânge bani ca să-și deschidă propria afacere.

Mircea Terhetea s-a contrazis cu jurații în ediția 22 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Concurentul a ajuns astfel să lucreze într-un restaurant, dar și la o fabrică de pâine, în paralel. Chiar dacă un astfel de ritm de lucru se poate dovedi epuizant, acesta a explicat faptul că dorința de-a avea propria afacere a fost mereu una puternică.

„Lucram de dimineața de la 12 până seara la 10 la restaurant, apoi de la 11 seara și până la 11 dimineața eram la fabrica de pâine. Ceea ce m-a făcut să accept aceste două joburi și să continui cu ele a fost exact ideea asta, de-a avea ceva al meu, afacerea mea. Am venit la Chefi la cuțite fiindcă aveam nevoie de o provocare în viața mea”, a dezvăluit tânărul, în timp ce și-a pregătit rețeta aleasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Michelle și Laurențiu Nedelcu sunt soții care au devenit rivali în bucătărie

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Mircea Terhetea a pregătit ton cu pico de gallo, adică un amestec pe bază de avocado. Plin de emoții, concurentul a urmărit reacțiile savuroase ale juraților, care s-au „luptat” din greu cu sosul extrem de iute de wassabi!

Mircea Terhetea, in platoul emisiunii chefi la cutite

Mircea Terhetea a pregătit juraților o rețetă de ton cu avocado

Apoi, ușile s-au deschis și tânărul ajuns în fața chefilor a povestit cum a ajuns la Ibiza, ce cursuri a făcut și ce experiență are, în materie de gătit și bucătărie.

„De un an de zile m-am întors în țară, mi-am deschis restaurantul meu, încerc să îl țin deschis pe timp de pandemie. Am venit la emisiune ca să mă reinventez”, a dezvăluit concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Robert Vesea e puștiul de doar 10 ani care a făcut show! Jurații s-au amuzat copios

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au explicat ce greșeli a făcut acesta în farfurie și l-au și „taxat” pentru faptul că „se aprinde cam repede”. La final, jurații i-au oferit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcampul „Chefi la cuțite” din sezonul 9.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Lucian Barna i-a păcălit pe chefi cu rețeta sa! Jurații, uimiți când i-au aflat meseri... Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Amuleta 22 aduce un avantaj suprem, râvnit de chefi! Ce putere are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x