Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Iulia Maria Creangă i-a uimit pe jurați atunci când a dezvăluit cu ce se ocupă. Ce au zis chefii

Iulia Maria Creangă este prima concurentă care a apărut în fața juraților în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 18 martie 2024.

Iulia Maria Creangă alături de trei jurați ai sezonului 13 Chefi la cuțite Galerie
Iulia Maria Creangă este prima concurentă care a apărut în fața juraților în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 18 martie 2024 | Antena 1

Prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 a adus-o în fața celor patru jurați pe Iulia Maria Creangă. Chefii au făcut ochii mari atunci când au descoperit cu ce se ocupă concurenta, de fapt. Mirați, aceștia au dorit să afle mai multe detalii despre concurenta în vârstă de 41 de ani, venită din Dobroești.

Iulia Maria Creangă i-a uimit pe jurați atunci când a dezvăluit cu ce se ocupă. Ce s-a întâmplat în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 18 martie 2024

Și de data aceasta, în sezonul nou, concurenți din toate colțurile țării și ale lumii vin să își demonstreze talentul culinar și să își spună povestea de viață. Prima care s-a prezentat în fața juraților a fost Iulia Maria Creangă.

În timp ce gătea o supă cremă de praz cu crutoane făcute din baghetă, concurenta a spus că face terapie cu îngeri și consilier de dezvoltare personală.

Citește și: Cine e Chef Richard Abou Zaki, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are un restaurant cu stea Michelin și a gătit pentru Obama

„Ar părea ușor la prima vedere, dar efectiv este o conexiune cuc eea ce îți dorești tu. E o conexiune cu îngerii tăi păzitori. Rugăm îngerii să fie alături de mine în seara asta. Credința asta în îngeri e atât de interesantă pentru că ei sunt frumoși, sunt luminoși, nu sunt răi și îi putem accesa cu foarte mare ușurință. Înainte să venim pe pământ noi semnăm un contract: la data cutare eu vreau să fac asta, vreau să fac asta, vreau să fac asta. Îmi doream să mă fac medic, dar eu nu pot să fiu medic fiindcă bocesc cu oamenii, ce pot să fac? Hai să mă îndrpt spre oameni și sufletele lor. Am decis să mă fac medic de suflete, să mă fac terapeut, să bucur oamenii altfel. În momentul în care tu ai ales să mergi la un consilier care face terapie cu îngeri și conectare e clar că ceva în tine s-a trezit și că vrei mai mult de atât”, a mărturisit Iulia Maria Creangă la Chefi la cuțite sezonul 13.

Banda a mers și farfuriile au fost duse la degustarea făcută de Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu. Aceștia au analizat atent rețeta, însă cel mai critic s-a dovedit a fi Chef Richard. Între el și Chef Orlando a luat naștere un schimb surprinzător de replici, dar și promisiunea unei întreceri cu...supă cremă!

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția concurenta. Nu mică a fost surpriza chefilor atunci când au aflat cu se ocupă concurenta, de fapt.

Citește și: CONCURS | Ia parte la „Degustare la cuțite”. Cum poți să trăiești experiența Chefi la cuțite în calitate de degustător

„Terapie cu cine?! Cu îngerii de sus?!”, a întrebat Ștefan Popescu.

„Explicați-ne puțin!”, a dorit Orlando Zaharia să afle.

Apoi, Ștefan Popescu și Richard Abou Zaki și-au adresat replici ușor acide, semn că între cei doi se vor isca multe scântei în viitor.

„O să ne dea de furcă! E o persoană dură! Popescu începe războiul, Sautner mă învață cum să îi răspund lui Popescu și Orlando rămâne gri, în partea lui”, a zis Chef Richard.

La final a venit verdictul: cu trei cuțite, Iulia Maria Creangă a primit șansa de-a merge mai departe, în sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor a anunțat reguli noi în acest sezon! Ce au dezvăluit chefii și ce noutăți î... Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor a anunțat ce se schimbă la jocul de amuletă. Ce probă au primit cei patru c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x