Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Irina Fodor a anunțat ce avantaj uriaș a pus la bătaie. Ce premieră s-a întâmplat

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, chefii s-au întâlnit cu Irina Fodor și au descoperit ce miză uriașă a pus aceasta la bătaie.

Colaj cu Irina Fodor, Raluca Todea și jurații Chefi la cuțite în bucătărie Galerie
În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, chefii s-au întâlnit cu Irina Fodor și au descoperit ce miză uriașă a pus aceasta la bătaie | Antena 1

Ziua a început în forță pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fiindcă Irina Fodor le-a pregătit nu doar o miză uriașă, ci și o surpriză de proporții. De data aceasta, cei trei au gătit alături de Raluca Todea, finalistă în sezonul 10.

Irina Fodor a anunțat ce avantaj uriaș a pregătit în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Ce a dezvăluit

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cei trei chefi s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce amuletă a pus la bătaie Irina Fodor. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit despre ce este vorba, de fapt. Cel care face degustarea este Valentin Butnaru de la Observator.

„Sunt convinsă că o să vă placă mult, mult, mult! Amuleta de astăzi, dragilor, nu este singură, fiindcă este însoțită de multe altele și este o bombă! O nouă bombă!”, a anunțat îndrăgita prezentatoare, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Cine e Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite. Pentru ce nume celebre a gătit

„E prima oară când avem trei bombe într-un sezon”, a remarcat Sorin Bontea surprins.

Până acum, o bombă a fost câștigată de Sorin Bontea, iar una a mers în seif. Auzind ce avantaj uriaș a pus la bătaie Irina Fodor, chefii au început deja să își facă planuri și strategii pentru a câștiga.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Ionela Novac i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață: „Aici nu îți face nimeni rău”

Totuși, lucrurile nu au fost tocmai simple, căci cei patru din bucătărie trebuie să gătească ceva italian, dar fără paste. După ce și-au ales ingredientele, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Raluca Todea și Cătălin Scărlătescu s-au apucat de gătit.

Cu gândul la cea de-a treia bpmbă din sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite, cei patru bucătari au încercat să obțină preparate cât mai gustoase și aspectuoase.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, lider de audiență. Florin Dumitrescu a dat cuțitul de aur. Diseară, Irina Fodor pune-n joc a treia bom... Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Ramona Chelaru a izbucnit în lacrimi la întrebarea pusă de Florin Dumitrescu. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x