Antena Căutare

Chefi la cuțite 19 aprilie 2021. Paul Mitu, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat după amerizarea pe care a făcut-o pe Atlantic

În ediția din 19 aprilie 2021 de la Chefi la Cuțite, Paul Mitu le-a pregătit celor trei chefi varză și le-a povestit aventurile prin care a trecut în cei 30 de ani în care a pilotat avioane civile pentru compania aeriană națională.

paul mitu imbracat in pulover rosu si cu sort negru gateste in bucataria chefi la cutite Galerie
Pilotul Paul Mitu și-a spus povestea impresionantă de viața pe 19 aprilie 2021, la Chefi la Cuțite

Pilotul Paul Mitu, care a zburat mult către Mexic și are un arbore genealogic cu rădăcini în Bulgaria, le-a gătit lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu o rețetă picantă de varză călită.

Deși felul de mâncare ales nu i-a impresionat prea tare pe cei trei amfitrioni ai emisiunii Chefi la Cuțite, ei au ascultat cu gura căscată poveștile fascinante de viață ale concurentului.

Citește și: Imagini de colecție cu Chef Sorin Bontea. Cum arăta atunci când lucra pe vasul de croazieră

Cine este pilotul Paul Mitu, concurent la Chefi la Cuțite pe 19 aprilie 2021

Paul Mitu, pilotul român care a salvat 186 de oameni în 1980, după ce a amerizat în Oceanul Atlantic, a devenit un personaj emblematic în aviația românească.

Concurentul și-a amintit alături de chefi de momentul în care a fost constrâns să realizeze un zbor. Totul a luat o turnură dramatică până a ajuns să ceară aprobare de coborâre pentru aterizare pe aeroportul Nouadhibou. Sistemul de aterizare al aeronavei nu a funcționat, iar avionul său, în care erau 186 de oameni, a intrat în hălău. După ce a luat contact cu oceanul, aeronava a muşcat din apă, s-a rupt în trei și a rămas cu un singur motor funcțional.

Cei 186 de oameni aflați la bord au început să înoate în Atlantic și au fost salvați după trei ore.

În Mauritania, pilotul Paul Mitu a fost considerat un erou, însă el le-a povestit lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu ce s-a întâmplat după acest episod dramatic din istoria aviației române.

Paul Mitu, apariție-surpriză la Chefi la Cuțite 2021

Cu un pahar de vin în mână, concurentul a descris cu lux de amănunte cum i-a fost retras dreptul de a pilota și a fost ameninţat de vechiul regim cu 100 de ani de închisoare. În cele din urmă, a fost retrogradat ca elev navigator pe curse interne.

În câțiva ani, și-a recăpătat gradul de comandant și și-a continuat cariera până în 1993.

Pilotul Paul Mitu a povestit la Chefi la Cuțite că nu îl dezamăgește verdictul celor trei chefi, întrucât nu este bucătar de specialitate și nu s-a pregătit în acest sens.

El a insistat însă că felul în care a fost tratat în perioada comunistă l-a deranjat și i-a marcat cariera profesională.

Despre Chefi la Cuțite, sezonul 9

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întrec în numeroase bătălii culinare. Fiecare recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce ține de duminică până marți publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vrei să știi secrete din culisele celui mai tare show culinar din România? Vezi cele mai noi episoade din "Speak@cuțite" aici.

Vrei să interacționezi cu show-ul tău culinar favorit? Intră în aplicația Antena 1! O poți descărca din Google Play și AppStore. Hai să vezi!

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Amuleta 23 vine cu o pedeapsă! Ce gătesc azi chefii pentru avantajul extraordinar... Chefi la cuțite 19 aprilie 2021. Mircea Bărbulescu, stilistul emisiunii, dă detalii din culisele celui mai tare show cul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x