Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Radu Dragoș a decis câștigătorul amuletei ”pedeapsă” din proba 23! Ce chef a primit-o

Chef Radu Dragoș, aflat în premieră în emisiunea Chefi la cuțite, a decis care dintre cei trei chefi a câștigat amuleta 23 din sezonul 9.

gina pistol, radu dragos, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Ce chef a câștigat proba 23, cu amuleta pedeapsă, din sezonul 9 Chefi la cuțite | Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză în proba 23 a amuletei din sezonul 9 Chefi la cuțite. De această dată, ei s-au luptat în în preparate pentru o amuletă roșie, ”pedeapsă”, ce oferă un avantaj extraordinar juratului câștigător.

Pentru șansa la amuleta 23, chefii au gătit azi preparate de post, fără ingrediente de origine animală.

În proba 23, preparatele lor au fost jurizate de Radu Dragoș, chef aflat în premieră la emisiunea Chefi la cuțite.

Ce avantaj extraordinar aduce amuleta 23 din sezonul 9 Chefi la cuțite

Gina Pistol le-a adus o surpriză chefilor în proba 23 a amuletei - chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu se vor lupta azi pentru o amuletă roșie, de pedeapsă.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

În ton cu venirea Paștelui, Gina le-a dat azi o probă care nu le permite chefilor să folosească ingredientele lor preferate - azi vor găti de post, fără ingrediente de origine animală.

”Ai puterea de a-l obliga pe unul dintre cei doi chefi să tragă o pedeapsă din bolul negru,” a citit Gina Pistol de pe spatele amuletei roșii.

Citește și: Gina Pistol a anunțat ce sunt amuletele de pedeapsă! Reacția chefilor

Proba 23 a sezonului 9 Chefi la cuțite a fost jurizată de chef Radu Dragoș, ce se va afla în premieră la emisiune.

Ce chef a câștigat amuleta 23, decisă de chef Radu Dragoș, în sezonul 9 Chefi la cuțite

Radu Dragoș, aflat în premieră la emisiunea Chefi la cuțite, a detaliat și elementele din farfuriile celor trei chefi care nu i-au plăcut în mod deosebit.

Citește și: Lucian Barna i-a păcălit pe chefi cu rețeta sa! Jurații, uimiți când i-au aflat meseria

Printre elementele care nu au fost pe gustul lui s-au numărat crutoanele din salata lui chef Sorin Bontea. Nici hummusul și falafelul lui chef Cătălin Scărlătescu nu l-a dat pe spate, însă preferatul lui a fost farfuria lui chef Florin Dumitrescu, ce a a incorporat și cremă de caju în preparatul lui, și care a câștigat amuleta 23 din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite 19 aprilie 2021. Mircea Bărbulescu, stilistul emisiunii, dă detalii din culisele celui mai tare show cul... Chefi la cuțite 19 aprilie 2021. Rikito Watanabe le-a gătit chefilor "pui salivă". Ce reprezintă, de fapt, reț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x