Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 10. Care a fost verdictul final

Emoțiile s-au simțit la cote maxime atunci când banda a început să aducă farfuriile în bucătăria sezonului 10 Chefi la cuțite. Echipele au așteptat cu nerăbdare să afle cine a câștigat cel de-al doilea battle, dar și ce concurenți vor intra la duel.

Colaj cu jurații și echipele în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Emoțiile s-au simțit la cote maxime atunci când banda a început să aducă farfuriile în bucătăria sezonului 10 Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022, telespectatorii au trăit alături de concurenți toate emoțiile și tensiunile battle-ului. Echipele s-au descurcat de minune la proba ingredientelor de lux, chiar dacă farfuriile nu au ieșit așa cum și-ar fi dorit ei.

Certurile și replicile acide au fost nelipsite din platoul emisiunii pe parcursul battle-ului. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au încercat să-i încurajeze pe concurenți ca preparatele lor să iasă cât mai bine.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Cum s-au descurcat echipele la primul duel din sezonul 10. Ce i-a surprins pe jurați

Cea mai tensionat moment al serii a fost cel în care banda a venit înapoi în bucătăria show-ului culinar cu farfuriile echipelor. Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să vadă verdictul final al antrenorilor de la Dancing on Ice.

Chef Florin Dumitrescu și echipa lui au câștigat al doilea battle din sezonul 10 Chefi la cuțite. Echipa aurie și echipa argintie au intrat la duel în ediția 22, de pe 19 octombrie 2022

Jurații battle-ului de miercuri seara, 19 octombrie 2022, au fost impresionați de preparatele echipelor. Concurenții au gătit pentru antrenorii de la Dancing on Ice cu câteva ingrediente de lux.

Echipa aurie a făcut o rețetă cu creveți, pește și caviar, în timp ce echipa argintie a gătit mousse de ciocolată cu trufe. De asemenea, echipa aurului roz le-a pus pe masă juraților un mousse de ciocolată cu foiță de aur.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe, ipostaza care l-a uimit pe chef Cătălin Scărlătescu. Cum a fost surprinsă

Competiția a fost una strânsă în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite. Verdictul final al antrenorilor de la Dancing on Ice a fost dat atunci când și-au făcut apariția pe banda rulantă mai multe farfurii roz, echipa lui chef Florin Dumitrescu fiind desemnată câștigătoare.

„Nici nu știam cum să ne bucurăm. Bravo, Ștefania!”, a spus cheful.

Cei care au intrat la duel sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și din echipa lui chef Sorin Bontea. Pentru echipa argintie este a doua oară când intră la duel în sezonul 10 Chefi la cuțite.

Chef Florin Dumitrescu și echipa lui au sărbătorit în culise prima victorie din noul sezon al show-ului culinar. Juratul a felicitat-o și a încurajat-o pe Ștefania, cea care a condus echipa în această seară.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe i-a făcut pe chefi să se certe la „cuțite”. Ce a urmat în platoul ... Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Ce au gătit concurenții la duel. Chefilor nu le-a venit să creadă: „Trebuie să ai cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x