Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Gina Pistol a anunțat o nouă probă de gătit pentru echipe. De ce s-au certat chefii în platou

Ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022, a început cu o nouă probă pentru cele trei echipe. Gina Pistol a intrat în bucătăria show-ului culinar și a făcut un anunț neașteptat despre ceea ce urmează să gătească concurenții. Hai să vezi care este motivul pentru care chefii și-au „aruncat” replici acide.

Colaj cu gina Pistol, Cătălin Scărlătescu și Srin Bontea Galerie
Ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022, a început cu o nouă probă pentru cele trei echipe. | Antena 1

Echipele și chefii nu au scăpat de ghicitori în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022. Nici bine nu au intrat în bucătăria show-ului culinar că Gina Pistol i-a pus pe gânduri din nou.

„Ghicitoarea este despre cine vine la masă astăzi.”, a anunțat prezentatoarea TV.

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au ascultat cu atenție ghicitoarea Ginei Pistol, însă doar un jurat a răspuns la timp și a câștigat, lucru care a generat o discuție aprinsă în platoul emisiunii.

Chef Sorin Bontea a ținut să spună ce îl deranjează, după ce chef Florin Dumitrescu a fost desemnat câștigătorul ghicitorii: „Data trecută ai zis că arătăm toți la 1, 2, 3, și. Așteptam să zică 1, 2, 3, și. Nu aveam nicio grabă, eu stăteam de vorbă cu ai mei”.

„A zis acum ca cine a terminat să arate”, i-a spus chef Florin Dumitrescu colegului său.

„Vorbești numai cu Florin”, a mai adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat din sezonul 10. Ce i-a spus Florin Dumitrescu

De asemenea, reproșurile nu au lipsit prea mult din platoul sezonului 10 Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a ținut să evidențieze metoda prin care chef Cătălin Scărlătescu a trișat la ghicitoare.

„Ai copiat Scărlătescule, și ai copiat prost”, a spus chef Sorin Bontea vizibil amuzat.

Ce probă au primit echipele la cel de-al doilea battle din sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 19 octombrie 2022. Cine le va degusta preparatele

Gina Pistol i-a anunțat pe concurenți și pe chefi că cei care le vor degusta preparatele la cel de-al doilea battle al sezonului 10 Chefi la cuțite sunt antrenorii de la Dancing on Ice. De asemenea, concurenții au primit vestea că vor găti cu produse de lux pe care le va împărți chef Florin Dumitrescu.

„Nu cred!”, a spus chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Cum s-au descurcat echipele la primul duel din sezonul 10. Ce i-a surprins pe jurați

Așadar, echipa aurie trebuie să gătească o rețetă cu caviar, chef Florin Dumitrescu și-a ales pentru echipa lui foița de aur, iar echipa lui chef Sorin Bontea este nevoită să facă un preparat cu trufe. Ingredientele de lux au încins spiritele în platoul show-ului culinar, generând o nouă ceartă între jurații.

De asemenea, aceștia nu au voie să folosească elementele pe care le-au primit celelalte echipe.

„Te-ai apucat de mătănii?!”, a întrebat-o chef Cătălin Scărlătescu pe doamna Lina.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență. Cătălin Scărlătescu și echipa sa aurie au câștigat primul battle. Ce u... Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Mădălina Cafadaru s-a enervat la culme și a răbufnit la battle. Ce a spus despre Lin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x