Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Gina Pistol, vestea care a luat prin surprindere echipele. Ce a dezvăluit Lina Chirilă

Primul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 18 octombrie 2022, a adus o veste neașteptată pentru echipe din partea Ginei Pistol. Hai să vezi cum au reacționat concurenții când au aflat despre ce este vorba.

Colaj cu Gina Pistol, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu în bucătăria Chefi la cuțite alături de concurenți Galerie
Primul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 18 octombrie 2022, a adus o veste neașteptată pentru echipe din partea Ginei Pistol | Antena 1

Ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022, a debutat cu multe emoții pentru concurenții intrați în echipe. Presiunea a început să crească atunci când Gina Pistol și-a făcut apariția în platoul show-ului culinar pentru a dat o veste total neașteptată.

„Felicitări, sunteți concurenții sezonului 10 Chefi la cuțite! Deja sunteți câștigători, este un sezon aniversar ăsta, sunt 10 ani de când chefii sunt împreună, sunt 10 sezoane de Chefi la cuțite, iar voi sunteți ultimii 21. La sfârșitul acestor confruntări va rămâne unul singur, care va câștiga titlul învingător al sezonului 10 Chefi la cuțite. Vă urez succes, dragii mei!”, a spus prezentatoarea TV cu zâmbetul pe buze.

La scurt timp de la intrarea chefilor în bucătăria emisiunii, Gina Pistol a făcut un anunț surprinzător, dându-le o „lovitură” grea concurenților și juraților. Aceasta a dat vestea că urmează să spună o ghicitoare ce are legătură cu primul battle.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 10. Pe cine a ales

„Aveți sub banc niște hârtii și niște tablete”, a spus prezentatoarea TV.

„Toată lumea fericită, stați așa că nici nu știți ce ne așteaptă”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Ghicitoarea Ginei Pistol sună așa: „Mă pot naște foarte mic sau un pic mai mare, pot fi rotund, alungit și îmi place la soare. Unii mă poartă prin nume, alții fac din mine spume. Unele se tund ca mine, altele mă mai râșnesc, iar dimineața mă râvnesc. Altele dau de ghicit că sunt tare iscusit. Dacă ghicești cine sunt, s-ar putea să ai noroc”.

Care este răspunsul la ghicitoarea Ginei Pistol din ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite de pe 18 octombrie 2022

Ghicitoare prezentatoarei TV a pus concurenții și jurații pe gânduri. Aceștia au încercat din răsputere să descopere despre ce este vorba, însă nu au reușit. Gina Pistol nu a mai stat pe gânduri și le-a spus că răspunsul corect era „boabe”, după ce le-a oferit câteva șanse.

„M-am pierdut după a treia frază”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Pentru că nu au ghicit răspunsul, cei trei jurați au fost puși să tragă la sorți bilețele. Lina Chirilă a fost pusă de chef Cătălin Scărlătescu să extragă din bol un bilet.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 10. Ce alegeri a făcut

„Am fost și la biserică și am dat pomelnic pentru chef Cătălin Scărlătescu, i-am zis la popă! Am zis să învingă echipa lui chef Cătălin Scărlătescu”, a dezvăluit concurenta.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția de luni seară. Echipele celor trei Chefi se confruntă în primul battle culi... Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a folosit prima amuletă din sezonul 10. Ce schimb de concuren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x