Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat din sezonul 10. Ce i-a spus Florin Dumitrescu

Robert Mihailescu a părăsit competiția în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 18 octombrie 2022. Hai să vezi cum a reacționat chef Florin Dumitrescu, care și-a sacrificat o amuletă pentru concurent la primul battle al show-ului culinar.

Robert Mihăilescu și chef Florin Dumitrescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
Robert Mihailescu a părăsit competiția în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 18 octombrie 2022 | Antena 1

Primul duel al sezonului 10 Chefi la cuțite a fost unul plin de surprize și momente tensionate. Concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au luptat cu toate „armele” pentru a rămâne în competiție.

„Simpaticilor, este foarte grea prima zi, eu știu asta, însă mă așteptam la rezultate un pic mai bune. Nu poate fi vorba de punctaj maxim astăzi, adică 15 puncte. Cred că ați avut foarte mari emoții, iar surprizele nu vor fi prea plăcute. (...) E pane, șnițel, adică nu v-am dat greu. S-au luat multe note medii, adică avem mulți de 10. Astăzi se va pleca acasă cu nota 6”, i-a anunțat Gina Pistol pe cele două echipe.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Prima probă de bootcamp i-a uimit pe concurenți. Ce a anunțat Gina Pistol

„Nu au început foarte bine”, a evidențiat chef Sorin Bontea.

Robert Mihailescu, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a fost eliminat în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite de pe 18 octombrie 2022

Gina Pistol a spus, rând pe rând, punctajul pe care l-a obținut fiecare concurent din cele două echipe. Ștefania Pop a rămas în competiția sezonului 10 Chefi la cuțite, având o notă de 10. La fel s-a întâmplat și cu Arminia Lorena Grad, ce a obținut un punctaj de 10 puncte.

Ahmad Daas și Carmen Cojocar s-au salvat cu preparate de 10 puncte, în timp ce cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea a rămas în concurs datorită rețetei sale ce a obținut tot nota 10.

Florin Dragomir a luat 9 puncte, motiv pentru care a revenit în bucătăria Chefi la cuțite. De asemenea, Dan Manciu, Oxy și Raluca Todea sunt concurenții care au obținut nota maximă în această seară, de 13 puncte.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 10. Ce alegeri a făcut

Paco este singurul concurent care a luat 12 puncte în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022. Gigi Burger a revenit în bucătărie deoarece a obținut 10 puncte, la fel și Gabriel Drăgușanu și Andrei Mihalcea ce au luat nota 11.

Robert Mihailescu, concurentul pentru care chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă la battle, a făcut un preparat de 6 puncte. Acesta a fost foarte dezamăgit de vestea că trebuie să plece din competiție.

„Nu-mi venea să cred, nu-mi vine nici acum!”, a spus concurentul.

„Mălaiul era crud, o farfurie goală. Ce a fost cu tine?”, i-a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Cum s-au descurcat echipele la primul duel din sezonul 10. Ce i-a surprins pe jurați... Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență. Cătălin Scărlătescu și echipa sa aurie au câștigat primul battle. Ce u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x