Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Maria Florina Stan a fost eliminată din competiție. Cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu

Maria Florina Stan, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a fost eliminată din competiție în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022.

Maria Florina Stan și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite Galerie
Maria Florina Stan, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a fost eliminată din competiție | Antena 1

În ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022, concurenții au avut parte de un nou duel, care a adus o pierdere în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Emoțiile și presiunea s-au simțit la cote maxime, iar drept dovadă stau imaginile surprinse de camerele de filmat.

„Aseară nu a prea fost nimeni mulțumit, nici chefii, nici concurenții, iar astăzi seară a fost un pic mai bine. Avem note de 15. Chefii vor avea surprize frumoase, și mai puțin frumoase. O să încep cu o farfurie bunicică, de 12 puncte, ceea ce este mult în această fază a concursului”, le-a spus Gina Pistol.

Paco a fost primul concurent care a revenit în bucătăria show-ului culinar. Chef Sorin Bontea a ținut să-l felicite pentru preparatul spectaculos pe care l-a realizat în etapa duelului: „Nu mi-a înșelat nicio așteptare, are gust, știe să gătească și gătește corect!”.

Sorin Ilieș și Adrian Stroe, cuțitele de aur ale chefilor, au obținut 14 puncte. Titus Antonescu și Mădălina Cafadaru au primit 12 puncte, în timp ce Gigi Burger a rămas în competiție cu nota 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat din sezonul 10. Ce i-a spus Florin Dumitrescu

Cei care au obținut punctajul maxim în ediția 12 a sezonului 10 Chefi la cuțite au fost Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea, care au luat 15 puncte fin partea juraților.

Lina Chirilă și Arminia Grad au mers mai departe cu 10 puncte. De asemenea, Cătălin Boroica și Gabriel Drăgușanu s-au salvat pentru că au luat nota 8. Și Carmen Cojocar s-a întors în bucătărie cu un 7 puncte.

Maria Florina Stan a fost eliminată în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite 2022, de pe 19 octombrie 2022

Maria Florina Stan din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a părăsit competiția în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022. Preparatul concurentei a luat 6 puncte, adică cel mai mic punctaj din această seară.

„Mi-a părut rău pentru faptul că l-am dezamăgit! Asta este!”, a spus concurenta.

Chef Cătălin Scărlătescu a ținut să discute cu Maria Florina Stan, după ce a fost eliminată: „Cum asta este? Nu ai venit să pleci”.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Cum s-au descurcat echipele la primul duel din sezonul 10. Ce i-a surprins pe jurați

„Nu mi-am dorit să plec, dar sunt oameni mai buni decât mine acolo. Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit șansa să fiu aici, chef.”, a mai spus concurenta.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Ce au gătit concurenții la duel. Chefilor nu le-a venit să creadă: „Trebuie să ai cu... Echipa condusă de Chef Florin Dumitrescu a câștigat al doilea battle, iar Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut un concuren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x