Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Arminia Grad și Lina Chirilă și-au adresat replici acide, de față cu chefii. Ce s-a întâmplat

Cea de-a doua probă din bootcamp a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un eveniment neașteptat. În timp ce chefii degustau preparatele concurenților, Arminia Grad și Lina Chirilă și-au adresat replici acide în platoul emisiunii.

Colaj cu Lina Chirilă și Arminia Grad la Chefi la cuțite Galerie
Cea de-a doua probă din bootcamp a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un eveniment neașteptat | Antena 1

În ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022, concurenții au simțit tensiunile și emoțiile la cote maxime. Cea de-a doua probă a bootcamp-ului a venit ca o adevărată provocare pentru cei rămași în competiția emisiunii.

Deși proba nu a fost ușoară, așa cum se așteptau, concurenții au reușit să impresioneze cu preparatele lor spectaculoase. Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au rămas surprinși când au văzut farfuria „uriașă” a lui Carmen Cojocaru.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Silviu Stănilescu este făuritorul de cuțite care i-a surprins pe chefi. Ce a dezvăluit

Mai mult decât atât, jurații i-au jucat tinerei o farsă de milioane, dându-i de înțeles că preparatul său nu a fost pe gustul lor.

„M-a uimit că a reușit să scoată un desert ca ăsta în 60 de mine”, a spus chef Florin Dumitrescu.

De la ce a pornit „cearta” dintre Arminia Grad și Lina Chirilă în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022

Presiunea și-a pus amprentă asupra concurenților în a doua probă din bootcamp, iar cerurile nu au întârziat să apară. Arminia Grad și Lina Chirilă și-au adresat replici acide, după ce chefii au observat că au făcut amândouă orez cu dovleac.

Preparatul „la dinte” al doamnei Lina le-a atras atenția juraților, motiv pentru care Arminia Grad a ținut să menționeze că ea a venit prima cu această rețetă, iar colega ei a „copiat-o”.

„I-am dat o parte din dovleacul meu doamnei Lina. Ție ți-a venit ideea când ai văzut-o pe a mea.”, a spus Arminia Grad.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Paco i-a uimit pe jurați cu poveștile lui! Ce a dezvăluit Francisco Quintanar Angulo

Lina Chirilă nu s-a putut abține și i-a adresat câteva replici dure, de față cu chefii: „Eu mi-am gătit dovleacul meu, ea pe al ei!”.

„Dacă mi-ai dat o jumătate de dovleac, acum trebuie să-mi faci orezul?”, i-a spus doamna Lina colegei sale.

„Scuză-mă, ai fost să iei dovleacul? Ai avut tu ideea de a face risotto cu dovleac de la început?”, a întrebat-o Arminia Grad.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Ce au gătit concurenții în a doua probă din bootcamp. Chefii au fost uimiți de prepa... Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu, anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cine a primit o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x