Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Aurora Ghinoiu, tânăra care a făcut senzație pe TikTok cu piesa Savarine, i-a uimit pe chefi

Aurora Ghinoiu, tânăra care a devenit celebră pe TikTok cu piesa „Savarine”, a făcut show în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10.

colaj foto cu aurora ghinoiu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Aurora Ghinoiu a făcut senzație nu doar pe TikTok, ci și la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, tânăra a ales să pregătească o rețetă de plachie. La final, verdictul primit a lăsat-o fără cuvinte și ceea ce a urmat a fost complet neaștepat.

Aurora Ghinoiu, tânăra devenită cunoscută pe TikTok cu piesa „Savarine”, a făcut show în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Chiar dacă inițial a avut ceva emoții, Aurora Ghinoiu a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a pregăti o rețetă bună de plachie. Timpul alocat gătitului s-a scurs rapid, așa că a așezat farfuria pe bandă și a sperat că va avea parte de un verdict bun.

Apoi, banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat cu multă atenție rețeta de plachie pregătită de concurentă. Apoi, ușile s-au deschis și în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 și-a făcut apariția Aurora Ghinoiu, extrem de veselă.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

„Aurora de la Brăila?”, au întrebat chefii în glumă.

„Nu, dar foarte aproape! Aurora de la Galați”, a fost replica tinerei, care a dezvăluit ce anume a făcut-o să participe la Chefi la cuțite sezonul 10.

„Povestea e foarte scurtă, dar amuzantă. Mă subestimează toată lumea, doar eu mănânc atunci când gătesc. Am venit să văd aici dacă e comestibil sau nu ceea ce fac, până la urmă”, a recunoscut ea, fără pic de reținere.

Așa cum era de așteptat, cei trei jurați au dorit să afle cu ce se ocupă tânăra, însă ceea ce a urmat i-a luat complet prin surprindere.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

„Sunt artist, am o piesă care a fost super virală pe TikTok și încă e! De un an jumate încă urcă în trending, încă se fac videoclipuri pe ea”, a mărturisit Aurora Ghinoiu, tânăra devenită cunoscută pe TikTok.

Totuși, când a fredonat versurile piesei „Savarina”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au rămas surprinși și au crezut că nu aud bine.

Apoi, nu mică a fost surpriza tinerei atunci când a văzut că a primit un cuțit de la Florin Dumitrescu, juratul care i-a lăudat preparatul. Apoi, plachia a primit un cuțit și de la Cătălin Scărlătescu, lucru ce a făcut-o pe concurentă să exulte de fericire.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat jocul de culise. Ce pedeapsă a primit chef Florin Dumitrescu... Jessica Alves, cunoscută cândva drept Păpușa umană Ken, îi vizitează pe Chefi. Iulia Albu îi uimește pe jurații Chefi la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x