Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, a făcut senzație! Ce rețetă a pregătit

Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, și-a luat inima în dinți și a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 10 cu o rețetă specială.

colaj foto cu catinca petre, mihai petre, irina fodor si chefii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Catinca Petre a gătit o rețetă specială la Chefi la cuțite, sezonul 10 | Antena 1

Un moment cu adevărat surprinzător din ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10, a fost atunci când în culise și-a făcut apariția Catinca, una dintre cele două fiice ale celebrului Mihai Petre! La doar 9 ani, fetița a surprins cu o rețetă cu totul și cu totul specială și a făcut senzație.

Catinca, fiica lui Mihai Petre, a făcut senzație în ediția 8 din sezonul 10 Chefi la cuțite. Ce a gătit

Nu mai este o noutate faptul că Mihai Petre este extrem de mândru de cele două fiice pe care i le-a dăruit soția lui, Elwira. De data aceasta, în ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 10, cea care a ales să îi surprindă pe jurați a fost Catinca, în vârstă de 9 ani.

Zâmbitoare și ușor emoționată, aceasta a dezvăluit pentru Irina Fodor faptul că a ales să facă o rețetă de clătite cu brânză dulce.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

„Sunt preferatele soțului meu, tot timpul cere asta acasă”, a zis îndrăgita prezentatoare a emisiunii.

„Asta înseamnă cu trebuie să fac 10 clătite...”, a zis micuța, luaată prin surprindere.

Apoi, Catinca a intrat în bucătărie și s-a apucat imediat de treabă, fără să ardă vreo clătită. Cu multă pricepere, cea mică a încercat să obțină un preparat nu doat gustos, ci și extrem de aspectuos. Nerăbdătoare, micuța a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de chefi.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și au analizat extrem de atent nu doar textura, ci și elementele folosite, aspectul și gustul preparatului. Și de data aceasta, la masa jurizării au luaat naștere tot felul de discuții. Totuși, când au gustat, aceștia au fost extrem de mulțumiți de gustul descoperit.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

Apoi, ușile s-au deschis și fetița a spus cum o cheamă și ce pasiuni numeroase are. Apoi, surpriza a fost mare atunci când în platou și-a făcut apariția Mihai Petre! Abia atunci chefii și-au dat seama cine este micuța, de fapt.

„Sunt tare mândru de ea”, a zis el, vizibil emoționat, în platoul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10.

Un moment cu adevărat savuros a fost atunci când Mihai Petre a dat chefilor lecții de dans. S-a glumit, s-a vorbit despre Asia Express și în mod clar nimeni nu se aștepta la o asemenea apariție. Apoi, micuța a primit din partea chefilor un cuțit pentru invitați speciali.

„Chefii nu sunt duri, mai ales cu un copil. Sunt simpatici”, a zis micuța la final.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 8. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului... Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat jocul de culise. Ce pedeapsă a primit chef Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x