Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 8. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului

Chef Orlando Zaharia și-a făcut apariția în platoul emisiunii pentru a degusta preparatele celor trei chefi. La final, acesta a dezvăluit cine a câștigat amuleta 8 de la Chefi la cuțite sezonul 10.

colaj foto cu orlando zaharia, irina fodor si chefii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Chef Orlando Zaharia a anunțat cine a câștigat cea de-a opta amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite | Antena 1

De data aceasta, cea de-a opta amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite a venit cu un super avantaj: posibilitatea salvării unui concurent de la eliminare. Totuși, la așa miză, și misiunea de gătit a fost una pe măsură! După ce a degustat cele trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Chef Orlando Zaharia a anunțat cine a câștigat amuleta 8 de la Chefi la cuțite, sezonul 10.

Cine a câștigat amuleta opt de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Chef Orlando Zaharia a dat verdictul

De data aceasta, Irina Fodor a adus un panou cu nouă ingrediente. După ce fiecare chef a tras un bilețel cu număr pe el, fiecare a ales 3 ingrediente pentru unul dintre rivali: „Numărul 1 decide cu ce ingrediente gătește numărul 2, numărul 2 decide cu ce gătește numărul 3, iar acesta va decide cu ce gătește numărul 1”, a fost regula complet neașteptată anunțată de Irina Fodor.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

Cătălin Scărlătescu i-a dat lui Florin Dumitrescu frișca, ciocolata și ficatul (foie gras). Pentru Bontea, Florin a ales crabul cu kiwi și quinoa, iar carnea tocată, burta de vită și gâturile de pasăre au ajuns la Scărlătescu. Misiunea a fost una ușoară pentru Florin Dumitrescu, dar extrem de complicată pentru Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Totuși, fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a câștiga amuleta 8 de la Chefi la cuțite.

La final, când farfuriile au fost gata, chef Orlando Zaharia și-a făcut apariția în bucătărie pentru a face degustarea și pentru a anunțat cine a câștigat amuleta în ediția 8 din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite.

„O să aleg exact ce farfurie îmi place”, a zis acesta, după ce a auzit de la Irina Fodor ce discuții, scenarii și rivalități există în culise.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

„Aici merge, aici e bine, acolo e grav rău!”, a zis juratul atunci când a aflat ce combinație de ingrediente a avut Cătălin Scărlătescu.

Totuși, după ce a gustat, acesta a fost de părere că farfuria este una foarte gustoasă.

Dumitrescu a făcut cupcake cu mousse de foie gras și glazură de ciocolată albă, foie gras la tigaie și un sponge cu ciocolată, Bontea a mizat pe o salată de crab cu mango, ardei iute, țelină apio, quinoa și coriandru pe jeleu de kiwi, iar Scărlătescu a făcut mix de carne pe papadam prăjit.

„Nu vreau să zic multe lucruri, vreau să-i fierb!”, a zis Orlando Zaharia, în timpul degustării.

Apoi, ușile din platou s-au deschis și juratul a adus verdictul!

„Hai, spune-le! Nu îi mai fierbe!”, a zis Irina Fodor.

A opta amuletă a fost câștigată de farfuria cu ciocolată alba, frișcă și foie gras, adică cea pregătită de Florin Dumitrescu. Bucuria a fost mare atunci când a aflat deznodământul. Fericit, acesta l-a îmbrățișat pe Scărlătescu, spre marea supărare a lui Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Roxana Crudu (Oxi) a gătit burger cu semințe de cannabis. Prin ce drame a trecut tâ... Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, a făcut senzație! Ce rețetă a pregătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x