Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat jocul de culise. Ce pedeapsă a primit chef Florin Dumitrescu

Jocul de culise pentru jetoane a adus pentru Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu o nouă provocare. Irina Fodor i-a surprins din plin atunci când a anunțat ce au de făcut, în ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 10. Cine a câștigat și ce pedeapsă a primit Florin Dumitrescu.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au jucat Jenga în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10 | Antena 1

În ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 10, Irina Fodor a pus la bătaie alte jetoane, ce pot aduce mai târziu un avantaj uriaș. Unul dintre jurați a câștigat jocul de Jenga, așa că i-a dat lui Florin Dumitrescu o pedeapsă complet neaștepatată.

Cine a câștigat jocul de culise în ediția 8 Chefi la cuțite sezonul 10 și ce pedeapsă a primit Florin Dumitrescu

În sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite, regulile s-au schimbat puțin. Dacă până acum chefii s-au jucat în culise mai mult ca să se relaxeze, sezonul 10 a transformat aceste momente în noi șanse de-a aduna avantaje importante pentru battle-uri.

De data aceasta însă, Irina Fodor a venit cu un joc de culise cu totul și cu totul special: Jenga!

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

„Sunteți pregătiți de un joc unde este voie de un joc unde este nevoie de foarte multă răbdare. Primul care dărâmă turnul este eliminat din joc. Mai rămân doi în joc. Se reia jocul, refacem turnul, fiecare trage din nou câte o piesă. Cel care nu a dărâmat turnul este declarat câștigător. Câștigătorul va primi două jetoane și un bonus: cel care câștigă va da o poruncă celui care a ieșit primul”, a anunțat Irina Fodor.

„Ca să nu mai existe discuții”, chefii au lăsat-o pe Irina Fodor să decidă care este porunca. După ce a stat un pic pe gânduri, aceasta a anunțat: „cel care pierde va trebui să mimeze la jurizări, iar cel care câștigă trebuie să stabilească la câte jurizări trebuie să mimeze cel care pierde”.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

Încântați și nerăbdători, aceștia s-au apucat imediat de joc.

„Așa slab jucați?”, a glumit Sorin Bontea, încercând astfel să își tachineze rivalii de la jocul de culise, în ediția 8 din sezonul 10 Chefi la cuțite.

Pe măsură ce piesele au început să fie scoase din turn, tensiunea a început să atingă cote uriașe. Primul care a dărâmat turnul a fost Florin Dumitrescu. Turnul de Jenga a fost refăcut și jocul din culise a continuat cu ceilalți chefi. În timp ce scotea piesele, Sorin Bontea făcea glumă după glumă. Totuși, norocul nu a fost de partea lui, căci la un moment dat, turnul de Jenga s-a prăbușit din nou! Acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a primit cele două jetoane și bonusul de-a decide pedeapsa lui Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, a făcut senzație! Ce rețetă a pregătit... Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Aurora Ghinoiu, tânăra care a făcut senzație pe TikTok cu piesa Savarine, i-a uimit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x