Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, ceartă în bucătărie. Ce s-a întâmplat în platou

Spiritele s-au încins în bucărăria Chefi la cuțite! Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au acaparat toată atenția telespectatorilor cu o ceartă de proporții uriașe în ediția 28 din sezonul 10 al show-ului culinar, de pe 2 noiembrie 2022.

Colaj cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în ipostaze diferite Galerie
Spiritele s-au încins în bucărăria Chefi la cuțite! | Antena 1

Ediția 28 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022, a început cu o nouă ghicitoare pentru jurați. Odată întrată în platoul show-ului culinar, Gina Pistol a luat prin surprindere pe toată lumea cu jocul său de cuvinte.

Nici de data aceasta nu au lipsit din peisaj replicile tăioase dintre chefi. Mai mult decât atât, chef Florin Dumitrescu a întâmpinat o situație neașteptată care l-a scos imediat din joc, rămânând în „luptă” chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

Cel care a reușit să scrie cel mai rapid răspunsul corect al ghicitorii pe tăbliță a fost chef Sorin Bontea, motiv pentru care a primit un avantaj în noul battle. Acesta poate să decidă care sunt cele trei elementele pe care trebuie să le aibă fiecare echipă în farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Carmen Cojocar a fost eliminată. Care este motivul pentru care Brigitta Gheorghe a plâns

De asemenea, Gina Pistol a ținut neapărat să ofere detalii suplimentare despre proba din această seară. Prezentatoarea TV i-a informat pe concurenți și pe jurați că vor găti cu 10 elemente în farfurie.

Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, replici acide în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022

La scurt timp de la momentul în care chef Sorin Bontea a împărțit cele trei elemente cu care trebuie să gătească fiecare echipă, chef Cătălin Scărlătescu a ținut să-i facă o observație.

„Sorine, eu am o problemă! I-ai dat lui Florin calmar, iar mie mi-ai dat tentacule de calmar. E tot calmar, schimbă-mi calmarul. Dacă ăsta are calmar, eu nu gătesc cu calmar. E simplu!”, i-a spus juratul.

„Nu schimb nimic, ia și gătește acolo! Îți dau ce vreau eu, lasă vrăjeala”, i-a răspuns chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după battle-ul șapte. Banda a adus un rezultat neașteptat

Reacția lui chef Cătălin Scărlătescu i-a lăsat mască pe toți din platou. Juratul nu s-a lăsat până nu și-a convins colegul să îi dea altceva de preparat.

„Plângăciosule! Ai șapte oameni în echipă și tot plângi”, a mai adăugat chef Sorin Bontea, după ce i-a dat să gătească pește în loc de calmar.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Sorin Bontea avea „pătrățele” în tinerețe. Imagini inedite cu îndrăgitul chef de la 23 de ani: „Am făcut mult sport”... Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a răbufnit când s-a apropiat de echipa lui. Ce a descoperit ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x