Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Ionuț Bontea l-a luat prin surprindere pe chef Sorin Bontea: „Suntem veri”. Cum a reacționat

Ionuț Bontea a făcut mărturisiri care l-au luat prin surprindere pe chef Sorin Bontea în prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 2 septembrie 2023.

colaj foto cu ionut bontea si poza cu sorin bontea, catalin scarlatescu si ionut bontea la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Concurentul i-a luat prin surprindere pe cei trei jurați, la Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Ionuț Bontea are 41 de ani și vine din Negrești, Vaslui. Concurentul și-a făcut apariția în prima ediția a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023 pentru a-i cuceri pe chefi cu talentul său în artele culinare.

Cu emoții, dar mai hotărât ca niciodată să impresioneze cu preparatul său, acesta a decis să facă un mușchiuleț de porc în crustă de fistic cu un piure de cartofi și legume trase la tigaie. Pentru că este pasionat de artele culinare, Ionuț Bontea știe să gătească orice.

Citește și: Chefii își măresc familia: Rikito Watanabe este asistentul juraților în sezonul 12 Chefi la cuțite

„Să sperăm că nu vom face de râs numele și nici pe chef Sorin. Încă de când eram mic îmi plăcerea să încerc chestii noi și să gătesc, chiar dacă nu știam prea multe. (...) Am gătit la diferite evenimente: nunți, petreceri. Visul meu e să am un restaurant. Sincer, aș vrea să ajung în Finală”, a dezvăluit concurentul.

Chef Sorin Bontea, luat prin surprindere de Ionuț Bontea în prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023

Chef Sorin Bontea a avut parte de o surpriză de proporții uriașe atunci când Ionuț Bontea a intrat în platoul, spunându-și numele. Mai mult, juratul show-ului culinar a rămas surprins când bărbatul i-a mărturisit că ar fi veri.

„Suntem veri, nu știți?!”, le-a spus concurentul.

„Nu, vorbești serios?”, a fost replica lui chef Sorin Bontea.

Citește și: Românul care a gătit pe iahtul lui Onassis pentru Leonardo DiCaprio vrea să-i cucerească pe jurați în sezonul 12 Chefi la cuțite

„Hopa!”, s-a auzit din platoul emisiunii.

Ionuț Bontea l-a ținut în suspans pe jurat până a dezvăluit că a făcut doar o glumă. De asemenea, concurentul a făcut și o dezvăluiri emoționantă despre meseria pe care o are. Acesta a declarat că este lucrător social.

„Lucrez la o locuință protejată pentru persoane cu dizabilități. Printre altele mai și gătim împreună. Îi învăț să gătească și să se descurce în viața, dacă vor evolua”, a povestit acesta cu vocea tremurândă.

„Domnule Bontea...Ce tare e asta!”, i-a spus chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Cine a câștigat prima amuletă din sezonul 12. Ce a pățit Oase în culise... Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Anda Alexe, confesiuni cu lacrimi în ochi despre cumpăna prin care a trecut. Cine es...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x